Új vezérigazgató az iCatapult élén

forrás: Prím Online, 2015. július 2. 09:40

Berta Zsolt az iCatapult Technológiai és Üzletfejlesztési Zrt. új vezérigazgatója. A szakember a közelmúlt óta tölti be ezt a pozíciót és egyben váltja Hild Imrét.

Berta Zsolt (41 éves) vezérigazgató évek óta a kockázati tőke piacon dolgozik, az iCatapult előtt a V-csoport, kkv és kockázati tőke,startup tanácsadás & interim menedzsmenttel foglalkozó cég ügyvezetője volt, 2008-2010 között pedig a Walker and Williams Befektetési Társaságot vezette. A két megbízás közötti időszakban saját ingatlanprojektjeit kezelte és vezette.

 
Berta Zsolt a Corvinus Egyetem Vezetés-szervezés szakán szerzett diplomát.
 
Az iCatapult mellett a HVCA (Magán Kockázati-és Magántőke Egyesület) oktatási bizottságának elnöke, a BME Mérnöktovábbképző Intézet vendégtanára, illetve a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) Bossconnect mentora.
 
Az iCatapult Technológiai és Üzletfejlesztési Zrt. egy startup accelerátor, ahol a programba bekerült technológiai vállalkozások komplex támogatásban részesülnek. Üzlet- és technológiai fejlesztésre vonatkozó tudás és tanácsadás mellett tőkebefektetéshez is jutnak; ezáltal sikeresen kiléphetnek a nemzetközi piacokra.  
 
Az iCatapult az NKFIH által kezelt Startup-13 pályázat (Gazella Program) akkreditált inkubátora. A cég a Program keretében vissza nem térítendő támogatásban részesülő start-up-ok forráshoz jutását segíti elő.  Az összesen mintegy 2,1 milliárd összegű programban inkubált induló vállalkozásoknál az inkubátoroknak az elnyert támogatás 20%-át kitevő magán- vagy kockázati tőkebefektetést kell biztosítaniuk.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05