Új Eaton UPS-ek virtualizált környezethez

forrás: Prím Online, 2015. július 8. 13:15

Az Eaton útjára indította az új, virtualizált környezetre is optimalizálható, megbizható és takarékos megoldást nyújtó szünetmentes tápegységét.

A szervertermekben és szerverközpontokban könnyen elhelyezhető berendezés áthidalja az elektromos és az IT infraskturtúrák közötti rést valamint az energiagazdálkodási szempontból és virtualizációs techológiák számára is csúcstechnológiát kínál.. Az új 93PS kategóriájában kiemelkedő akár  99%-os hatékonyságot biztosít, amely alacsonyan tartható teljes tulajdonlási költséget (TCO) is garantál.
          

Az Eaton 93PS egy rendkívül intelligens, a virtualizációs és felhőszolgáltatásokat támogató UPS. A szünetmentes mellé járó Intelligent Power Manager (IPM) és Intelligent Power Protector (IPP) szoftverek teljesen integrálhatók a vezető virtualizációs és tárolási platformokba, oly módon, hogy az IT rendszergazdák egyéges nézetben, egyszerűen áttekinthetik, ellenőrizhetik és felügyelhetik az összes rendszerüket. Az IPM lehetővé teszi az egyszerű és előre tervezett eljárásokon alapuló automatizálást, amelynek köszönhetően a rendszer megfelelő módon reagálhat a rendkívüli energiaellátási és környezeti eseményekre. Az energiaellátási infrastruktúra és a platformok közötti integráció révén a felhasználó lehetőséget kap arra is, hogy biztosítsa a jobb teljesítményt és az adatbiztonságot, pl. a VMware Site Recovery Manager (SRM) segítségével, amely beindíthatja a virtuális gépek back-up site-ra történő áthelyezését. A terhelésmegosztó funkció növeli az akkumulátor élettartalmát, minek köszönhetően az SRM rendszer is több időt kap a katasztrófa-helyreállítási eljárások végzésére. 

Az Eaton másik csúcstechnológiai megoldása, a világszerte adatközpontokban már jól bevált  energia-takarékos rendszer (Energy Saver System, ESS) mely ideiglenesen közvetlen áramellátást biztosít (ha éppen nincs szükség kondicionálára), így akár 99 százalékig emeli a UPS hatékonyságát. Az ESS gyors felismerésű algoritmusai folyamatosan figyelik a betáplált áram minőségét, és szükség esetén a rendszer két ezredmásodperc alatt képes átkapcsolni a kettős konverziós módba. Az ESS ráadásul megnöveli az egész rendszer megbízhatóságát, csökkentve az elektromos alkatrészek terhelését, valamint a TCO-t, meghosszabbítva a UPS élettartalmát.

A magas - és a töltöttségi szinttől független - hatékonyság fenntartása érdekében, az új 93PS az Eaton változtatható modulmenedzsment rendszerével (VMMS) is ellátott, amely segítségével az UPS “eldöntheti” melyik áramellátási modul legyen üresjárati üzemmódban, így optimalizálja egy vagy több tápegység terhelési szintjét, ezáltal kisebb terhelés esetén is jobb hatékonyságot érhet is.

A 93PS teljes mértékben skálázható, ami azt jelenti, hogy a rendszer menet közben és akár tíz percnél kevesebb idő alatt képes végrehajtani minden szükséges cserét vagy frissítést. Az Eaton által szabadalmazott HotSync párhuzamos technológia a rendszer akár négy egységig történő bővítését is támogatja.
 
Igénytől függően az új 93PS kisebb vagy nagyobb méretű házban rendelhető meg. A névleges teljesítménye 8 és 40 kW közötti.

További információ: www.eaton.eu/93PS .

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05