Most már betonra is ejthetjük iPadünket

forrás: Prím Online, 2015. július 17. 15:33

A Logitech bemutatta az új, Logi márkanév alatt futó első termékcsaládját: az iPadekhez gyártott Logi BLOK védőtokokat. A Protective Shell, Protective Case és Protective Keyboard Case alkotta BLOK termékcsalád párnázott sarkainak és extra erős polimer borításuknak köszönhetően a benne található iPad akár 1,8 méteres esést, és betonra érkezést is könnyedén átvészel.

A Logi BLOK termékcsalád:


A Protective Shell egy, az iPad Air 2-re és az összes iPad mini modellre tervezett védőburok. A dobozban egy extra képernyőfólia is érkezik, mely a kijelzőt védi a karcolódástól. A Shell egyszerű és letisztult dizájn mellett nyújt maximális védelmet, miközben úgy érezheti a felhasználó, hogy tok nélkül használja tabletjét. A Logi BLOK Protective Shell fekete, piros/ibolya és kékeszöld színekben lesz kapható 39.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 



A Protective Case iPad Air 2-vel kompatibilis. A Shell-lel megegyező mértékű védelmet nyújt, beépített állványának köszönhetően pedig 50 fokos tartományban változtathatjuk a betekintési szöget, így a készülék a nélkül is kényelmesen használható, hogy kézben kellene tartani. A lecsukható fedél pedig megvédi a képernyőt az esésektől, sérülésektől. A Logi BLOK Protective Case fekete, piros/ibolya és kékeszöld színekben lesz kapható 69.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 



A Protective Keyboard Case egy multifunkciós védőtok, ami a termékcsalád minden előnyével segíti az iPad Air 2 tulajdonosokat. Védelmet nyújt olvasás és böngészés közben, miközben állványa segíti a kéznélküli használatot. A lecsatolható billentyűzet – mely a képernyő védelmét is ellátja – kényelmes gépelést biztosít, hiszen megkapta a szokásos iOS® gyorsbillentyűket is. A Logi BLOK Protective Keyboard Case fekete és kékeszöld színekben lesz kapható 129.99 eurós ajánlott kereskedelmi áron.

A Shell, a Protective Case és a Protective Keyboard Case várhatóan augusztus elejétől lesz kapható az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon és néhány kiemelt európai országban. 

Kulcsszavak: Logitech tok iPad

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05