Satya Nadella beismerte, hogy a Microsoftnak jobb csúcsmobilokra van szüksége

Czipperer Dia, 2015. július 24. 14:33

A Microsoft közzétette hivatalos pénzügyi eredményeit, melynek kapcsán Satya Nadella azt is elmondta, a jövőben, a Windows 10 érkezésével szeretnének még jobb telefonokat alkotni.

Sataya Nadella őszintén beszélt arról, hogy telefonok terén nem áll olyan jól a Microsoft, mint a többi rivális gyártó. A szakember úgy véli, ez az a szegmens jelenleg, ahol még van mit fejlődniük. Mint kifejtette, nincsenek igazán jó eszközeik, és remélik, a Windows 10 érkezésével ez megváltozik majd.

 

Az egyik jelentős különbség a többi gyártóval szemben, az anyaghasználat. A Microsoft még mindig polikarbonát borítást használ, még a zászlóshajó modelleknél is, miközben az Apple, Samsung és HTC egyre több eszközénél a fém borítás mellett teszi le a voksát.

 

A másik fontos feladat pedig a hardverek felturbózása lenne. Kijelzőfelbontás terén is akad még fejlődnivaló, hiszen a konkurencia már egyre inkább a QHD megjelenítők irányába mozdul el.

 

Mint arról már korábban is beszámoltunk, napokon belül érkezik a Windows 10, és a Microsoft már a mobilverzió hardverkövetelményeit is közzétette, így nemsokára akár egy új, „jobb” mobil is felbukkanhat a sorban.

Forrás: Übergizmo.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05