SAP: volt IVSZ főtitkárt igazolt a szoftvercég

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 7. 09:25

Új, kormányzati üzletfejlesztési pozíciót hozott létre az SAP, amelyre Klotz Tamást, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) korábbi főtitkárát nevezte ki.

Az új pozíciót a szoftvercég növekvő kormányzati szerepvállalása indokolja. A tavaly óta az ún. KEF (Kormányzati és Ellátási Főigazgatóság) listára kerüléssel átlagosan havonta szerződtek, indítottak el közbeszerzésre kötelezett intézmények technológiai megújítást az SAP megoldásaival.

Klotz Tamás feladata, hogy segítse a közigazgatás digitális átalakulását az SAP nemzetközi legjobb gyakorlataival, és a hazai partnerhálózatában felhalmozott tudásával. A szakember jelentős tapasztalattal bír a menedzsment, és piacvezető technológiák terjesztésében. Dolgozott többek közt a Magyar Posta informatikai igazgatójaként, a Microsoft technológiai igazgatójaként, a Telenor üzleti intelligencia igazgatójaként. Több felsővezetői posztot is betöltött az Oracle-nél. Az IVSZ-nél most is aktív Klotz Tamás két évig látta el a főtitkári tisztséget.

Klotz Tamás társadalmi munkában a VISZ (Vezető Informatikusok Szövetsége), az NJSZT (Neumann János Számítógép-tudományi Társaság) tevékenységéhez is hozzájárul. A szakember hobbija a sportolás, és a tudomány legújabb vívmányainak nyomon követése.

Kulcsszavak: +céginfo SAP-hu SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05