HP PhotoPass Disneylandben

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 9. 08:37

A Hewlett-Packard fejlesztésének köszönhetően a Disneylandbe látogató családoknak egyáltalán nem kell foglalkozniuk emlékeik megörökítésével, egy csúcstechnológiás rendszer ezt automatikusan elvégzi helyettük.

A park területén dolgozó több száz profi fotós által készített kép a HP kifejezetten a Disney számára fejlesztett PhotoPass szolgáltatásán keresztül azonnal hozzáférhető, és megosztható a képeken szereplő látogatókkal.

 



A rendszer lényege, hogy a park területén több száz profi fotós és kihelyezett kamera dolgozik folyamatosan, amik tökéletes minőségben örökítik meg a vendégek minden egyes emlékezetes pillanatát. Az elkészült képek azonnal továbbításra kerülnek a látogatók belépéskor létrehozott fényképfiókjába, és a karjukon lévő érzékelő karperecnek köszönhetően mindez egyből kiválogatva és rendszerezve történik. Így aztán a vendégeknek nem kell azzal foglalkozniuk, hogy valamelyikük az élményből kimaradva folyton a csoport többi tagját fotózza. Ráadásul olyan beállítású képek is születhetnek, amiket a látogatók fizikailag képtelenek lennének elkészíteni, például egy hullámvasúton száguldás közben.

Kulcsszavak: fényképezés fotó Disney HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05