Ki Mit Tube: a legismertebb hazai vlogger a 10. zsűritag

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 11. 12:37

A legismertebb hazai vloggert, Dancsó Péter választották képviselőjüknek a Ki Mit Tube nézői a verseny vasárnap lezárult első szakaszában: a két YouTube csatornáján összesen 570 000 követőt maga mögött tudó Dancsó kiütéses győzelemmel végzett a Ki Mit Tube zsűri-kutatójának élén, így ő lesz az, aki 10. zsűritagként az internet népének hangja lehet, és segíthet égbe emelni vagy porba taszítani a Ki Mit Tube versenyzőit.

A hazai YouTube-szcéna legnagyobb sztárja csatlakozik a Ki Mit Tube zsűrijébe 10. zsűritagként, miután a verseny zsűri-kutatójának mindkét fordulóját – melyekre összesen 48 200 voks érkezet –, elsöprő fölénnyel nyerte meg. Dancsó Péter a döntőben a szintén vloggerként befutott Radics Petit és Varázslo Pioneer Zsoltot megelőzve, a szavazatok 57%-át zsebelte be. Dancsó révén a Ki Mit Tube nevezői, ha lehet, még szélesebb körben válhatnak ismertté: a vlogger működteti Magyarország legtöbb feliratkozójával rendelkező YouTube csatornáját, az elsősorban filmek kritizálására és parodizálására épülő Videómániát (390 000 követő), illetve a szintén óriási tábort elérő Petyamestert (180 000 követő), így a Dancsó által felkapott versenyzői videók, netezők százezreihez juthatnak el.

 

„Dancsó csatlakozásának kifejezetten örülök, mert magas nézettséget hoz magával, ami bevonzhat később igazán jó produkciókat is” – erősítette meg Saiid, zsűri-társa, Szirmai Gergő pedig hozzátette: „Nagyon örülök, hogy a tavalyi konfliktusok után Peti idén úgy döntött, közénk áll. Nehéz lenne relevánsabb közszereplőt találni a versenyvideók véleményezésére, jót fogunk mulatni”.


Magyarország legnagyobb, YouTube-on futó online versenyére a jelentkezők már most is nevezhetnek videójuk a verseny honlapjára való feltöltésével, a küzdelem pedig augusztus 18-án indul: e naptól kerülnek ki a feltöltött produkciós videók a Ki Mit Tube YouTube csatornájára és honlapjára, illetve ekkortól szavazhat rájuk az internet népe is. A zsűritagok – Saiid, Pixa, a Fish! Kovács Krisztiánja, Mondik Noémi, Tamás Bence Gáspár, Puzsér Róbert, László Viki, Szirmai Gergely, Unfield és a hozzájuk immár teljes jogú tagként csatlakozó Dancsó Péter a produkciós videók versenyének első szakaszában az általuk legfontosabbnak, legérdekesebbnek tartott videókat kapják fel és osztják meg róluk véleményüket a Ki Mit Tube nézőivel, akik – a kritikákat vagy figyelembe véve, vagy nem –, a középdöntőbe juttathatják a 99 legjobb produkciót.


Aki a Ki Mit Tube népszerűségét meglovagolva – 30 000-es tábor a YouTube-on, melyhez az egyik leggyorsabban növekvő csatornaként 10 000-en a csatlakoztak az elmúlt hetekben, és amelynek a videóit 2,1 millióan nézték meg ugyanebben az időszakban –, vagy a zsűritagok ismertségét kihasználva akar repülőrajtot venni és felépíteni akár nulláról saját többszázezres YouTube csatornáját, szeptember 5-ig nevezhet a Ki Mit Tube-ra.


„A Ki Mit Tube remek lehetőség arra, hogy bárki bemutathassa a világnak, hogy ő mit és hogyan csinál! A majd mindenkinél megtalálható okostelefonok kiváló eszközök az anyagok rögzítésére, a Vodafone szélessávú mobilinternet hálózata pedig mindenkinek lehetővé teszi, hogy akár nyaralás, vagy kirándulás közben is elkészítse és feltöltse a saját videóját, amit akár nézők milliói is megtekinthetnek a világ legnagyobb színpadán, a YouTube-on”
– mondta el Baráth Péter, a Vodafone Magyarország márkakommunikációs igazgatója.
 

Kulcsszavak: média Ki Mit Tube

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09