Az év üzletfejlesztése díjat nyerte el az Invitel

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 3. 12:28

Az IT Business által idén alapított pályázaton az elmúlt időszakban lezajlott átfogó szervezet- folyamat- és rendszerfejlesztési projektjével nyert a társaság.

Az infokommunikációs szektor vezető hazai szakmédiuma, az IT Business idén hirdette meg első alkalommal „Az év üzletfejlesztése” című pályázatát, amelyre 2014 szeptembere és 2015 júliusa között megvalósult üzletfejlesztési projektekkel lehetett nevezni. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díj átadására 2015. szeptember 1-jén, az infokommunikációs szakma őszi nyitó rendezvényén, az Inside ITB 2015 gálán került sor. Első alkalommal a díjat az Invitel Zrt. pályázata érdemelte ki, amely a társaság elmúlt időszakban lezajlott ICT szervezetfejlesztési és folyamat-standardizálási programját mutatta be.

 



„Az év üzletfejlesztése 2015” díj fontos elismerés számunkra, visszaigazolása annak, hogy a 2012-ben újrafogalmazott üzleti stratégia vállalatunk jövője, fejlődése szempontjából is meghatározó lépésnek bizonyult. Mára az infokommunikáció teljes spektrumában korszerű, hatékony megoldásokat nyújthatunk ügyfeleinknek a különböző felhő alapú megoldásoktól a teljes vállalati IT-kiszervezésen át az egyénre szabott rendszerintegrációs feladatokig” – fogalmazott Javorniczky Áron, az Invitel vállalati és nagykereskedelmi vezérigazgató-helyettese. „Külön öröm számunkra, hogy a pályázat idén először került meghirdetésre és elsőként ezt a díjat az Invitel nyerte el” – tette hozzá.

Az Invitel pályázata a társaságnál 2014. szeptember és 2015. május között lezajlott átfogó szervezet-, folyamat- és rendszerfejlesztési programot mutatta be, amelynek kiemelt célja volt a vállalat további dinamikus fejlődésének biztosítása annak érdekében, hogy a folyamatosan változó ügyféligényekre továbbra is komplett, személyre szabott üzleti ICT-megoldásokat nyújthasson.

 

Kulcsszavak: +céginfo Invitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05