Mechanikus gamer billentyűzet a Logitechtől

Romer-G kapcsolók, Intelligens RGB megvilágítás és Arx Control integráció

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 30. 13:22

A Logitech bemutatta ultrakönnyű Logitech G410 Atlas Spectrum TKL gamer billentyűzetét exkluzív Romer-G mechanikus kapcsolókkal. A G410 Atlas Spectrum a standard mechanikus billentyűzetekhez képest 25 százalékkal gyorsabb válaszidővel, intelligens RGB világítással és strapabíróbb, numerikus billentyűk nélküli kialakítással érkezik. Az integrált Arx Control és a Logitech G alkalmazás segítségével pedig számos plusz információt jeleníthetünk meg telefonunkon játék közben.

Exkluzív Romer-G kapcsolók


A G410 különleges Romer-G mechanikus kapcsolói 25 százalékkal gyorsabban reagálnak a leütésekre, mint a piacon szereplő versenytársak kapcsolói. A 1,5 mm-es leütési pontnak köszönhetően gyorsabban lehet a parancsokat bevinni, ezzel egy olyan területen jut előnyhöz a felhasználó, ahol minden milliszekundum számít. A 70 millió leütésre tesztelt billentyűzet 40 százalékkal tartósabb a versenytársak megoldásainál.

 


Ultrakönnyű tenkeyless dizájn


A G410-et kis méretének köszönhetően könnyedén magunkkal vihetjük LAN partikra és szűkebb helyen is kényelmesen használható. A numerikus billentyűk és a macro gombok elhagyásával nagyobb helyünk van a széles egérmozdulatokra, a kompakt kialakítással pedig csökkent a kezek közti távolság, így biztosítva nagyobb kényelmet, amely kiemelten fontos az alacsony DPI-n játszó gamereknek.


Intelligens RGB háttérvilágítás


Az intelligens világításnak köszönhetően a perifériát a Logitech Gaming szoftverével összekapcsolva tetszés szerint választhatunk 16,8 millió árnyalat közül. A szoftverrel az összes Logitech G eszköz szinkronizálható, külön színek párosíthatók az egyes parancsokhoz, illetve profilokat is létrehozhatunk az eltérő beállításokat igénylő játékokhoz. A változtatható fényerővel pedig az adott játékkörülményhez lehet igazítani a megvilágítást.

 


Arx Control integráció


A Logitech Arx Control egy ingyenes mobil alkalmazás iOS vagy Android platformra, amivel fontos statisztikákat és a játékhoz kapcsolódó információkat jeleníthetünk meg okostelefonunkon. A G410 Atlas Spectrum beépített Arx Control dokkolóval érkezik, melyet a billentyűzetről levéve, bárhol kényelmes állványt alakíthatunk ki az asztalon telefonunk, vagy tabletünk számára.

Ár és elérhetőség


A Logitech G410 Atlas Spectrum várhatóan október elejétől lesz kapható Európában 149 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. .
 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05