Kódolatlan AXN hónap a UPC Directnél

Czipperer Dia, 2015. október 3. 15:39

Egy hónapon keresztül, október 1. és november 2. között kódolatlan elérést kínál előfizetőinek az AXN és az AXN Black csatornákhoz a UPC Direct műholdas TV szolgáltató. 

Kódolatlan AXN hónapot biztosít Direct előfizetőinek a UPC. Ebben a hónapban kiemelt figyelmet kap a Star Wars, hisz a sorozat mind a hat epizódja megtekinthető lesz az említett csatornákon. Ennek köszönhetően a világ egyik legismertebb galaktikus eposzának rajongói méltó módon készülhetnek fel a történet várva várt legújabb, hetedik felvonásának decemberi bemutatójára, amely immár Disney-produkcióban és új rendezővel készül.

 


Október elején az első három részben izgulhatunk Anakin Skywalkerért, amint ifjú jedi lovagból Darth Vaderré válik a Baljós árnyak, A klónok támadása illetve a Sith-ek bosszúja részekben. Ezeket követik a legkorábban forgatott részek: az Új remény, A birodalom visszavág és A jedi visszatér. És ha mindez nem lenne elég, az igazi Star Wars rajongók izgalmas dokumentumfilmeken keresztül is bepillanthatnak George Lucas varázslatos világának kulisszái mögé. Sőt, a kódolatlanul elérhető tartalmak között most a Star Wars: Lázadók című 3D-s, számítógépes animációs sorozatot is megtaláljuk az AXN Black műsorán.

 
Ebben az időszakban nem csak a galaktikus polgárháború izgalmai miatt érdemes figyelemmel követni a filmeket, mivel a kódolatlan hónap alatt a most 15. születésnapját ünneplő UPC Direct Facebook oldalán (facebook.com/UPCDirectHU) az AXN-nel közös nyereményjátékok indulnak, melyeken többek között star warsos ajándékokat sorsolnak ki azok között, akik helyesen válaszolnak az epizódokkal kapcsolatban feltett kérdésekre. 
 
 
Az AXN és az AXN Black csatornák a szolgáltató Plus TV és SuperPak csomagjaiban érhetők el, a kódolatlan hónapnak köszönhetően pedig most októberben és november első két napján a Light TV és Medium TV csomagok előfizetői is korlátlanul nézhetik a filmekben és sorozatokban gazdag csatornákat. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15