Megérkezett az ESET Smart Security 9 és az ESET NOD32 Antivirus 9

forrás: Prím Online, 2015. október 15. 08:22

A vezető, proaktív védelmet kínáló biztonságtechnológiai vállalat, az ESET bemutatta a Windows otthoni felhasználóinak szánt új biztonsági megoldásait: megérkezett az ESET Smart Security 9 és az ESET NOD32 Antivirus 9. Mindkét szoftver teljesen átalakított felhasználói felülettel rendelkezik, illetve az ESET Smart Security 9 új megoldást is kínál, amely a felhasználók banki tranzakcióinak és online fizetéseinek nyújt biztonságos környezetet.

Az ESET a jobb használhatóság és teljesítmény érdekében teljesen újratervezte biztonsági megoldásait, amelynek során a felhasználói felület is megújult. Mindkét termék kompatibilis a Microsoft legújabb operációs rendszerével, a Windows 10-zel. Az ESET Smart Security 9 egy mindent magában foglaló internetbiztonsági megoldás, amelyet a díjnyertes ESET NOD32 technológiája köré építettek.


Az internetes fenyegetések elleni technológiák mellett az ESET Smart Security része az új Netbank- és tranzakcióvédelem megoldás is. Ez a technológia az online banki oldalakon automatikusan felajánlja a felhasználók számára egy biztonságot munkamenet indítását, így a banki tranzakciók egy külön erre a célra kialakított, biztonságos környezetben történhetnek meg.


Az online banki és fizetési műveletek terjedése miatt egyre növekvő igény mutatkozott az olyan biztonsági megoldások iránt, amelyek megfelelő védelmet biztosítanak a kiberbűnözők ellen. „Az ESET többszintű védelmet biztosító megoldásai átgondolt tervezéssel készülnek, amelyek a különböző védelmi szintek segítségével bármilyen veszélytől megvédik a felhasználókat. A magyar piacon is egyre nagyobb számban történnek visszaélések az online bankolással vagy banki adatokkal kapcsolatban. Ehhez mérten terveztünk a meglévő megoldásaink mellé egy teljesen új védelmi modult, amely javítja a felhasználói élményt és nagyfokú biztonságot nyújt az online pénzügyi tranzakciók lebonyolítása során” – mondta Béres Péter a Sicontact Kft., az ESET magyarországi disztribútorának vezető IT tanácsadója.


Az ESET Smart Security 9 többrétegű biztonsági megoldása olyan már bizonyított technológiákat is magában foglal, mint a Botnet elleni védelem, az Exploit blokkoló és a Sebezhetőség elleni védelem, amelyek működéséről az ESET oldalán olvasható részletes ismertetés. A Botnet elleni védelem megvédi a felhasználók számítógépét attól, hogy a támadók egy kártevő segítségével távolról átvegyék a gép feletti irányítást, és egy zombihálózat részeként felhasználják a fertőzött gépet további támadásokhoz. Az Exploit blokkoló azokat a felhasználói rendszerekben található alkalmazásokat erősíti meg, amelyeket gyakran ér támadás (webes böngészők, PDF-olvasók, e-mail kliensek, vagy MS Office programok), a Sebezhetőség elleni védelem pedig hálózati szinten segíti, semlegesíti az ismert sérülékenységeket célzó kártevőket.


A Softpedia.com hírportál és letöltési szolgáltató 4,5/5 csillagra értékelte az ESET Smart Security programot, a szerkesztő a következőket írta a termékről: „Az ESET kiváló eredményeket mutat fel a vírusok észlelésével, a keresés gyorsaságával és az erőforrások felhasználásával kapcsolatban. A Smart Security, nevéhez hűen, többszintű védelmet biztosít az online fenyegetések ellen, akár böngészés közben, akár ha lehetővé tesszük gépünk távoli elérését.”


További információ az ESET Smart Security 9 és az ESET NOD32 Antivirus 9 oldalán.

 

Kulcsszavak: vírusirtó NOD32 Eset

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50