A Samsung monitorjai megfelelnek az összes TCO követelménynek

forrás: Prím Online, 2015. november 18. 08:20

A TCO Certified Display 7.0 tanúsítványt kapták meg a Samsung professzionális monitorjai, az SE200, SE450, SE650, UE850 és UD970 modellek.

A TCO Development New Generation TCO Certified tanúsítványát kapta meg a Samsung több monitora is. A hetedik generációs TCO Certified program keretében olyan termékeket tüntetnek ki, amelyek maradéktalanul megfelelnek a kivételesen környezetbarát tervezés és a társadalmilag felelős gyártás kritériumrendszerének.

 

A lakossági és üzleti célú technológiák terén, nyolc különböző kategóriában átadott bizonyítvány tanúsítja, hogy a termékek gyártása, használata és újrahasznosítása a környezeti, társadalmi és gazdasági felelősség szem előtt tartásával történik. A TCO Certified minősítés célja, hogy keretet és független tanúsítványrendszert biztosítson az olyan viszonteladók számára, akik a fenntartható technológiák iránt támasztott növekvő vásárlói igényeknek kívánnak megfelelni.  

 

Szigorú tesztek sorozatát követően a TCO Development megállapította, hogy a Samsung 2015-ös professzionális monitorcsaládja megfelel az összes TCO követelménynek. Minden tesztelt Samsung monitor 30%-a újrahasznosított alapanyagból készült, amely a legmagasabb érték az iparágban. Az új üzleti felhasználású kijelzők áramköreit és egyéb alkatrészeit (a kábelek kivételével) PVC felhasználása nélkül állították elő, így nem bocsátanak ki környezetre káros anyagokat. Mindezen felül az SE450 és az SE650 monitorokba külön ECO Power Off funkciót is beépítettek, amely kikapcsolt üzemmódban 0.00W fogyasztást tesz lehetővé.

UE850


A fenntarthatósági tanúsítvány részeként, a TCO Certified program azokat a technológiákat is elismeri, amelyek hozzájárulnak az ergonomikusabb és biztonságosabb munkakörnyezethez. A Samsung 2015-ös professzionális monitorai univerzálisan felhasználóbarát kialakításukkal ezeknek a feltételeknek is maradéktalanul megfelelnek. Ezen tulajdonságok közé tartozik az állítható magasságú állvány, valamint a tengely körüli forgathatóságot és döntést biztosító kialakítás, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a kényelmüket legjobban szolgáló szögben és magasságban használják a monitorjukat. A különálló, VESA szabványnak megfelelő falra szerelhető tartó rész tovább fokozza a kijelző stabilitását.  

 

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05