Goood.hu: esküvői ajándékra gyűjtsön a közösség

forrás: Prím Online, 2015. december 10. 09:20

A közösségi pénzgyűjtés Magyarországon teljesen új formája indult el. Kisebb közösségek, családok, társaságok, baráti körök, ismerősök közös pénzgyűjtését teszi lehetővé a goood.hu weboldal. Az esküvői, születésnapi, kollegák búcsúztatási ajándékára szánt összeg összegyűjtése mostantól sokkal egyszerűbb a Goood segítségével.

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor gyorsan össze kellene gyűjteni az ajándék pénzt egy születésnapi bulira, a vidéki ismerősöktől kezdve a külföldön élő unokatestvérig. De az is előfordul, hogy a munkatársak gyűjtenek együtt a könyvelő 40. születésnapjára, vagy az osztályban vesznek a szülők közös ajándékot Pistinek, esetleg a tanító néninek. Megint mások összeházasodnak és a közös életre gyűjtenek, vagy éppen egy mosógépre, esetleg zongorára. A Goood egyszerű, gyors és megbízható szolgáltatást kínál azoknak, akik gyorsan, egyszerűen és a lehető legkevesebb macera és költség mellett szeretnének pénzt összegyűjteni.

 



A goood.hu oldalra érkezve a gyűjtő egy videóval találkozik, amely egy percben bemutatja, milyen egyszerű a gyűjtés menete. Az alapadatok - mint a gyűjtés célja, a megajándékozott személy neve, a kívánt összeg - megadása után a gyűjtő személy meghívhatja az  ismerőseit az e-mailcímük vagy a facebook nevük megadásával. Ha összegyűlt az ajándékra szánt összeg, akkor a gyűjtő eldöntheti, hogy a Goood egyik partnerénél veszi-e meg az ajándékot, vagy esetleg a saját (illetve az ünnepelt) számlájára utaltatja az összegyűlt összeget.

Magyarország három legnagyobb magyar tulajdonnal rendelkező webshopjával indul a Goood, így partnerei közt tudhatja az Extreme Digital, a Shopline és a Bónusz Brigád webáruházakat, ahol a gyűjtést szervező teljesen ingyen, minden kezelési költségtől mentesen megvásárolhatja a kívánt ajándékot.

Ha a gyűjtést indító úgy dönt, hogy az összegyűlt pénzből offline szeretné megvenni az ajándékot, vagy egyszerűen az ünnepeltnek szeretné átutaltatni, így annak akkor 4% kezelési díja van.

A gyűjtés befizetését három különböző módon tehetik meg a gyűjtésbe meghívottak: bankkártyás vagy PayPal fizetéssel, illetve átutalással.

A Goood közösségi pénzgyűjtő szolgáltatást a magyar online piacon 2010 óta jelen lévő Skoopy Kft. jegyzi, amelyet eddig elsősorban az öt éve indított és a saját területén kiemelkedően sikeres Bónusz Brigád tulajdonosaként ismertek meg az online vásárlók és szolgáltató cégek.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50