A Videán osztja meg tartalmait a Central Médiacsoport

forrás: Prím Online, 2015. december 15. 16:26

Az Origo Zrt. videómegosztóját, a Videát használja a Central Média. Az együttműködés nemcsak technikai, de anyagi előnyökkel is jár a felek számára.

Az utóbbi évek tanúsága szerint, egy hírsite-nak ma már nem elég csupán megosztania videós anyagokat, de önálló rovattal, saját mozgóképes tartalmakkal is rendelkeznie kell. Ehhez azonban komoly és folyamatosan fejlődő technikai háttér is szükséges, hiszen hiába a jó tartalom, ha a látogató nem tudja azt élvezni bármely általa használt platformon.

– Az Origo Zrt. tartalmainak teljes körű hasznosítása érdekében anno fontos volt számunkra, hogy saját videómegosztó technológiával rendelkezzünk. Ezt azóta folyamatosan optimalizáljuk minden használatban lévő platformra, és állandón fejlesztjük igazodva az aktuális trendekhez, valamint törekedve a látogatói igények maximális kiszolgálására. Külön öröm számunkra, hogy nyitni tudtunk B2B irányba is, ezzel még inkább kihasználva a Videa adta lehetőségeket – mondta el Tókos Lóránt, a cég operációs és lapigazgatója.

 



A szakemberek szerint a magyar piac mérete miatt nincs értelme egymástól függetlenül létrehozni három-négy olyan technológiát, amely ugyanazt a célt szolgálja. A Centrál Médiacsoport egy jelképes fix összegért használhatja az Origo Zrt. videómegosztóját, és közben értékesítheti a videókhoz kapcsolható reklámidőt is. A külföldi megosztókkal szemben ez teszi érdekeltté a magyar platform használatában.

– Amikor videómegosztó szolgáltatást kerestünk, több szempontot tartottunk szem előtt: olyan rendszer legyen, amely minden platformon működik, és azokon kényelmes tartalomfogyasztást biztosít, változatos lehetőségeket teremtsen a hirdetők számára, illetve szerkesztőink könnyedén tudjanak dolgozni vele, miközben az eszköz folyamatosan fejlődik is. A Videa minden szempontnak megfelel – nyilatkozta Dunai András, a Central Médiacsoport Zrt. digitális üzletág igazgatója. Mindig is támogattam a különböző piaci szereplők együttműködését azokban a helyzetekben, amikor nem kifizetődő egymástól függetlenül tevékenykedni. A HOPPex is azért jött létre, hogy a hazai vállaltoknak biztosítson előnyt a külföldi multi cégekkel szemben, és azt gondolom, a jövőben is létrejöhetnek még hasonló kooperációk.

Kulcsszavak: Videa Origo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50