Sportkamerákhoz és drónokhoz fejlesztett memóriakártyát a Kingston

forrás: Prím Online, 2016. április 2. 10:57

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta akciókamerákhoz és drónokhoz fejlesztett microSD UHS-I U3 (3. sebességosztály) kártyáját.

Apró méretének és megbízható teljesítményének köszönhetően ez a memóriakártya ideális választás a legtöbb típusú sportkamerához, beleértve a GoPro termékeket és drónokat.

 

Az új microSD kártya akár 90 MB/s írási és 45 MB/s olvasási sebességgel rögzíti a kalandjaidat, legyen szó extrém sportolásról vagy csak egy kis kirándulásról a drónoddal. Hosszan tartó teljesítményének köszönhetően kiváló szabadtéri programok felvételére, amit 4K felbontással és akár 240 képkocka/másodperc sebességgel is forgathatsz. A kártya emellett bármilyen környezetben megállja a helyét, mivel víz- és ütésálló, emellett dacol a röntgensugarak és a hőmérséklet behatásaival is. Jelenleg 16 GB és 32 GB kapacitással érhető el, a nagy tárhellyel rendelkező 64 GB-os változat a következő hónap során lesz megvásárolható. Az opcionális SD-kártyaadapter segítségével könnyedén és gyorsan tekinthetők meg az elkészített felvételek asztali számítógépen, notebookon vagy akár kártyaolvasóval.

 

 

A Kingston microSD Action Camera UHS-I U3 jellemzői és műszaki adatai:

  • Akciókamerákkal és drónokkal való használatra tervezve: 4K minőségben akár 30 képkocka/másodperc sebességgel, vagy HD minőségben akár 240 képkocka/másodperc sebességgel készíthetsz felvételeket GoPro kameráddal, akciókameráddal vagy drónoddal, így legújabb kalandjaid minden másodpercét megörökítheted.
  • Robusztus kialakítás minden kalandhoz: ellenáll a víz, az ütések, a röntgensugarak és a hőmérséklet hatásainak, így szélsőséges körülmények között is kiválóan működik.
  • Elegendő tárhely az egész utazáshoz: akár 4K minőségben vagy 240 képkocka/másodperc sebességgel készít felvételeket, a kártya elegendő helyet biztosít.
  • Garancia: élettartam garancia, ingyenes, 24 órában elérhető technikai támogatás.
  • Kapacitás: 16 GB, 32 GB, 64 GB (később elérhető)
  • Teljesítmény: 90 MB/s olvasási és 45 MB/s írási sebesség, UHS-I 3. sebességosztály (U3)
  • A microSD méretei: 11 mm x 15 mm x 1 mm
  • Az SD-adapter méretei: 24 mm x 32 mm x 2,1 mm
  • Formátum: FAT32 (microSDHC 16–32 GB); exFAT (microSDXC 64 GB)
  • Hőmérséklet működés közben: -25 °C és 85 °C között
  • Tárolási hőmérséklet: -40 °C és 85 °C között
  • Feszültség: 3,3 V
  • Jótállás: Teljes élettartamra kiterjedő

 

Kulcsszavak: memóriakártya Kingston

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09