A Unit4 bemutatta Digital Assistant megoldását

forrás: Prím Online, 2016. április 11. 14:52

Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti szoftver alkalmazások piacának gyorsan növekvő piacvezetője a Unit4 Connect elnevezésű új partner rendezvényén mutatta be az üzleti szoftverekkel együttműködő, mesterséges intelligenciára épülő Digital Assistant megoldását.

Az ötlethez az inspirációt a modern technológiával folytatott fogyasztói interakciók adták. A Unit4 megoldásai egyszerűen és érthetően képesek intelligens ajánlásokkal segíteni a felhasználókat, ezáltal az összetett, nehezebb feladatokkal, valamint ismétlődő, kevésbé értékes feladatokkal egyaránt gyorsan és hatékonyan tudnak megbirkózni munkájuk során. 

 

A Digital Assistant a UNIT4 ERP rendszer felhasználóinak viselkedési sémáinak megértéséhez használt “viselkedés felismerő” módszert és a több forrásból nyert adatokat kombinálva, képes teljesen egyedül, hasznos tevékenységeket, feladatokat elvégezni. Példaként a számlák kockázati besorolás szerinti kategorizálása, költségjelentések és jelenléti ívek automatikus kitöltése a historikus adatok alapján vagy akár kedvezmény javaslatok a vevő kockázati besorolásai alapján. 

 

A Unit4 Digital Assistant megoldása a People Platform Prémium kiadására épül, amely a technológiai alapját adja a Unit4 megoldásoknak. A People Platform növeli az önálló vezetésre képes alkalmazások hatáskörét, amelyek megszabadítják a szoftverrel dolgozókat az ismétlődő adminisztratív feladatoktól, és lehetővé teszik számukra, hogy a nagyobb értékű tevékenységekre összpontosíthassanak. Prediktív, esemény-központú és viselkedési sémákat tanulmányozó technológiákra épül, amelyek javítják a felhasználói élményt, időt takarítanak meg és segítenek a megfontolt döntéshozatalban.

 

 

A Unit4 People Platform főbb komponensei:

  • Esemény vezérelt architektúra nyílt forráskódú API és integrációs lehetőségekkel, amely lehetővé teszi az ügyfelek és a partnerek számára, hogy a Unit4 megoldásokra építsenek alkalmazásokat és folyamatokat
  • Az egységes belső munkafolyamat motor, amely biztosítja az adatok és folyamatok zökkenőmentesen áramlását a Unit4 ökoszisztémában
  • Microsoft Azure PaaS képességek, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy eddig soha nem látott skálázhatósággal ellátott üzleti funkciókra tegyenek szert, és hozzáférjenek olyan forradalmi technológiákhoz, mint a prediktív analitika, gépi tanulás, esemény folyamat elemzés és összetett események feldolgozása.
  • összefüggő információk létrehozása az üzleti adatok és az Office 365, Office Delve, e-mail, naptár, Yammer és egyéb alkalmazásokból nyert strukturálatlan információk kombinálásával. 

 

"Az önműködő szoftverek hamarosan képessé teszik az embereket, hogy több feladatot lássanak el, mint az emberileg lehetséges lenne", mondta José Duarte, a Unit4 vezérigazgatója. "Az intelligens szoftverek, mint a Digital Assistant segíthetnek nekünk abban, hogy jobban végezzük a munkánkat, ezáltal pozitív hatást gyakorolva munkahelyi környezetünkre. Ez egy izgalmas időszak a vállalati szoftverek világában és a vállalati szoftverek felhasználói számára. Vállalatunk modernizálja és újraértelmezi az ERP megoldásokat oly módon, hogy az valódi értéket teremtsen az üzleti élet frontvonalában dolgozó emberek számára is."

 

"Az újabb, okosabb technológiák használatával a vállalati munkafolyamatok élvezetessé válnak nemcsak a belső és külső munkatársak, hanem az ügyfelek és beszállítók számára egyaránt" mondta Brian Sommer, a technológiai ipar szakértője és a TechVentive alapítója. 

 

"A legokosabb eszközök képesek lesznek folyamatosan felváltani  és automatizálni azokat az ismétlődő, jelentéktelen tevékenységeket, amelyek az őrületbe tudják kergetni a felhasználókat! Elérkezett az új digitális világ - ahol a dolgozók figyelmüket és tehetségüket a legszokatlanabb és leginkább kihívást jelentő kérdésekre fordíthatják és nem a szükségtelen unalmas feladatokra. Éppen itt volt már az ideje!"

 

A People Platform Premium Edition már elérhető, míg a Digital Assistant megoldás a tervek szerint 2017-ben lesz elérhető. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05