Stephan Sieber a Unit4 új vezérigazgatója

forrás: Prím Online, 2016. április 18. 10:37

A Unit4 azonnali hatállyal új vezérigazgatót nevezett ki a Unit4 cégcsoport élére Stephan Sieber személyében. Stephan jelenleg a Unit4 Globális Értékesítési csapatának alelnöke és azt a José Duarte–t váltja, aki 2013 óta töltötte be a vezetői pozíciót.

Stephen 2014 elején csatlakozott a Unit4 globális csapatához, mint stratégiai és operatív igazgató, és 2015-ben vette át az értékesítési vezetői pozíciót. Stephan-nak kiemelkedő szerepe volt a Unit4 szervezeti átalakításában és annak elősegítésében, hogy a Unit4 gyorsan növekvő piacvezetője legyen a szolgáltató szektornak nyújtott vállalati alkalmazások piacán.

 

Léo Apotheker, a Unit4 igazgatótanácsának elnöke így nyilatkozott: "Szeretnénk megköszönni José-nak az elmúlt három évben elért kiváló eredményeit.  Vezetése alatt a Unit4 elérte azt, hogy az egyik legfontosabb szereplője legyen a szolgáltatás-központú szervezetek számára fejlesztett üzleti szoftverek piacának.  Kívánunk neki sok sikert karrierje következő időszakában. Stephan a Unit4 vezetését egy izgalmas időszakban veszi át, amikor a vállalat további potenciális piaci lehetőségek és kihívások előtt áll. Stephan magával hozza operatív és stratégiai vízióit, és örömmel üdvözöljük őt az új szerepében. "

 

Stephan Sieber kinevezésével kapcsolatban így nyilatkozott: "Izgatott vagyok, ugyanakkor nagy megtiszteltetés számomra, hogy átvehetem ezt a pozíciót a Unit4 cégcsoport élén. A vállalat egy egyedülálló pozíciót ért el a piacon az elmúlt három évben, emberközpontú, innovatív üzleti szoftvereivel. A szolgáltató iparban tevékenykedő vállalatoknál soha nem volt ennél fontosabb az emberek termelékenysége és hatékonysága. Számunkra pedig adott a lehetőség, hogy egy új vállalati szoftver élményét adhassuk át ezeknek a szervezeteknek és azok alkalmazottainak. Szerencsés vagyok, hogy egy ilyen tehetséges és ambiciózus csapat részese lehetek, egy olyan pozícióban, ahol a következő mérföldkő felé vezethetem a vállalatot."

 

A Unit4 élén eltöltött sikeres három év után José Duarte lemondott vezérigazgatói pozíciójáról, hogy a vállalati szoftverek piacát elhagyva új iparágban is kipróbálhassa magát.

 

Kulcsszavak: vezetőváltás UNIT4

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05