Felhőalapú, automatizált szolgáltatásmenedzsment rendszert vezet be a T-Systems Magyarország

forrás: Prím Online, 2016. május 11. 12:57

A T-Systems Magyarország a ServiceNow felhőalapú szolgáltatásának üzembe helyezésével ezentúl nemcsak nagyobb hatékonysággal végzi a vállalati szolgáltatások menedzselést,  hanem egyúttal a ServiceNow kiemelt regionális partnerévé válik a közép-kelet európai térségben.

A T-Systems Magyarország több ezer vállalati ügyfelének biztosít IT üzemeltetési szolgáltatást és kezeli az ezekkel kapcsolatban felmerült tevékenységeket.  A most átadott felhő alapú ServiceNow rendszer gyors, testreszabott, és egységes vállalati működést tesz lehetővé. A felhasználók többek között olyan automatizált kiszolgálási funkciókhoz jutnak, amelyek nagyobb üzemeltetési biztonságot nyújtanak számukra, jelentősen javítják a kapcsolattartást, illetve üzleti és naprakész információkat biztosítanak számukra. Az új rendszer 18 end-to-end üzleti folyamatot fed le, ideértve többek között a panaszkezelést, karbantartás támogatást, szerződéskötést. A T-Systems Magyarország erre a platformra telepíti át a jelenlegi több mint 3 ezres vállalati ügyfélbázisát, valamint azon új ügyfeleit is, akik korszerű és hatékony vállalati szolgáltatás-menedzselési megoldással kívánnak megfelelni az üzleti kihívásoknak.

 

„A ServiceNow vállalattal együttesen olyan új megoldást kínálunk az ügyfeleknek, amely közvetlenül javítja az ügyfélélményt is: professzionális kiszolgálást, transzparens működést” – mondta Kiss Róbert, a T-Systems Magyarország outsourcingért és üzemeltetésért felelős igazgatója.

 

„Partnereink folyamatosan újításokat vezetnek be, új megoldásokkal növelik tovább a ServiceNow értékét. Nagy örömmel üdvözöljük a T-Systems Magyarországot, mint a térségben működő legújabb Menedzselt Szolgáltatónkat és legfőbb megvalósítási partnerünket a ServiceNow családján belül” - tette hozzá David Griffiths, a ServiceNow térségért felelős alelnöke.

 

Az új szolgáltatás beindításának sikerességéhez hozzájárult a T-Systems Magyarország tanácsadó és fejlesztő csapata valamint technológiai partnere, a GuideVision széleskörű együttműködése. „Meggyőződésünk, hogy a projekt sikere a magasan képzett megvalósítási csapatnak köszönhető” - említette Jakub Zrzavy és Zalan Heil, a GuideVision ügyvezető igazgatói.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05