A Telekom Buddy Guide-okat toboroz a fesztiválokra

forrás: Prím Online, 2016. május 30. 14:07

A Telekom Buddy Guide-okat toboroz, akik a Telekom Buddyt a fesztiválokon néhány órára a nyakukba kapják, és segítenek az internetezőknek abban, hogy részeseivé váljanak a fesztiválélményeknek.

A tavalyi fesztiválokról ismert Buddy arca interaktív képernyő, amely kamera is egyben, és az őt „viselő”guide közreműködésével 4G hálózaton közvetít a fesztiválról azoknak, akik nem tudnak ott lenni. Aki bejelentkezik a www.telekombuddy.hu online felületen a Buddyba, irányíthatja a Buddy Guide-ot, ismerkedhet a fesztiválozókkal, vagy akár az első sorból élvezheti a koncerteket. A Telekom Buddyk segítségével tehát bárki bejuthat a Telekom VOLT-ra, a Balaton Soundra és a Sziget Fesztiválra, így a fesztiválélmények elérhető közelségbe kerülnek akár az otthoni számítógépükön internetezők számára is. Az oldal látogatói élő streamen követhetik az eseményeket a fesztiválnapokon délután 4 és 8 között.

 

Tavaly több tízezren vettek részt távolról a fesztiválok eseményeiben a Telekom interaktív megoldásán keresztül.

 

Jelentkezés

Buddy Guide bárki lehet, aki elmúlt 18 és szereti a fesztiválokat. Buddy Guide-nak jelentkezni egy egyperces, hatásos bemutatkozó videóval lehet, amelyet a www.telekombuddy.hu oldalra kell feltölteni június 2-ig. Az ideális Buddy Guide jelölt könnyen teremt kapcsolatot, talpraesett, jó a verbális kommunikációban, és rendelkezik némi humorérzékkel is. További részletek a jelentkezésről a linkelt videóban.

 

Kiválasztás

Az online közösség Facebookos bejelentkezés után szavazhat a Buddy Guide jelentkezők legjobb videóira. Fesztiválonként a legtöbb szavazatot kapott 20 videó kerül a döntőbe. A döntőben a zsűri választja ki azt az 5+1 pályázót fesztiválonként, aki végül nyakába veheti a Buddykat, és történelmet írhat a fesztiválokon. A zsűri tagjai Felcser Máté, a Punnany Massif frontembere, Vitáris Iván, az Ivan & the Parazol énekese, Kulcsár Rebeka, Goodlike Marci és az ex-Buddy guide Tsereteli Oti.

 

Nyeremények

A 20-20 döntős Buddy Guide jutalma egy-egy Akvárium koncertbelépő. A nyertes Buddy Guide-ok amellett, hogy a fesztiválok kiemelt szereplői lesznek, fesztivál napijegyeket és 10 ezer Ft-os italkupont kapnak. A szezon végén a legnépszerűbb Buddy Guide egy, a 2017-es fesztiválok egyikére szóló hetijeggyel lesz gazdagabb.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05