SUSE-újítások az SAP ügyfelek kényelméért

forrás: Prím Online, 2016. május 31. 11:29

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy további fejlesztésekkel támogatja az SAP-ügyfeleket a SUSE megoldások hatékony működtetésében. Az SAP-ra optimalizált Linux rendszerek piacának vezetőjeként a SUSE az extra szolgáltatások legszélesebb körét nyújtja az SAP-ügyfeleknek.

Ez a lista bővült most élő kernelfoltozással, egyszerűbben kereshető, kipróbálható és bevezethető partneri megoldásokkal, illetve óraalapú díjazásban is elérhető rendszerrel.

 

Mostantól az SAP-ügyfelek is igénybe vehetik a SUSE Linux Enterprise Live Patching szolgáltatást, amelynek köszönhetően az SAP HANA és SAP NetWeaver megoldásokat, illetve egyéb SAP alkalmazásokat Linux rendszeren használó vállalatok újraindítás nélkül hajthatnak végre rendszerfrissítést. 

 

„Számos vállalat támaszkodik a valós idejű adatokra és analitikára a napi üzletmenetben, ezért egyre fontosabb, hogy az alkalmazások folyamatosan elérhetők legyenek. Az újraindítás az óriási adatmennyiség miatt több órát is igénybe vehet egy ilyen rendszernél, megoldásunk segítségével azonban az SAP-ügyfelek jelentős mértékben javíthatják a rendelkezésre állást, csökkenthetik a tervezett leállások számát és a velük járó költségeket. Büszkék vagyunk rá, hogy a SUSE Linux Enterprise Live Patching technológiával is bővíthettük az extra szolgáltatások egyedülállóan széles körét, amelyeknek köszönhetően Magyarországon is egyre többen használják a SUSE Linux platformot SAP alkalmazások futtatásához” – mondta Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

 

 

A SUSE nemrég a SUSE Connect programot is elindította, amely jól átlátható keresőfelületet kínál a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications rendszerrel együtt használható alkalmazásokhoz, webes szolgáltatásokhoz, valamint a tanácsadói és egyéb speciális szolgáltatásokhoz. Az ügyfelek áttekinthetik a különböző partnerek termékeinek és ajánlatainak listáját, bővebb információkat kaphatnak róluk, és ki is próbálhatják azokat. Az IT-üzemeltetők így könnyebben találhatnak olyan szoftvereket, amelyek megfelelnek egyedi üzleti igényeiknek, például a magas rendelkezésre állással vagy az adatközpont-modernizációval kapcsolatban támasztott elvárásaiknak.

 

A SUSE Connect program már elérhető a SUSE Linux Enterprise Server 12 SP1 for SAP Applications rendszeren. A programba csak olyan partnerszoftverek kerülhetnek be, amelyeket a SUSE Linux Enterprise rendszeren teszteltek és tanúsítottak, és ezek próbaverzióban automatikusan telepíthetők az ügyfelek kiszolgálóira ingyenes tesztelés céljából a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications adminisztrációs keretrendszerén (YaST) keresztül.

 

A vállalat további újítása, hogy már az Amazon Web Services Marketplace (AWS Marketplace) áruházon keresztül is elérhető a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications. Az ügyfelek a megoldást, illetve a kapcsolódó, magas rendelkezésre állású szolgáltatást mostantól használat alapján fizetendő lemezképként vásárolhatják meg közvetlenül az AWS Marketplace áruházból. Mivel az ügyfeleknek csak a ténylegesen felhasznált számítási kapacitásért kell fizetniük, az AWS on-demand felhőalapú szolgáltatásait kihasználva óraalapú díjazásért futtathatják az SAP alkalmazásokat a célnak megfelelően optimalizált SUSE Linux platformon, és rugalmasan növelhetik az erőforrásokat, amikor szükségesnek látják. 

 

Az SAP alkalmazások futtatásához optimalizált SUSE rendszerről szóló videó:

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05