Vezetőváltás a Vodafone Magyarországnál

forrás: Prím Online, 2016. július 28. 15:45

Öt év után távozik a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Diego Massidda, akinek a pozícióját szeptember elsejétől a mobilszolgáltató jelenlegi vezérigazgató-helyettese, Alexandre Froment-Curtil tölti be, jelentette be a Vodafone Magyarország csütörtökön. 

Diego Massidda 2011. október elseje óta a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Alexandre Froment-Curtil pedig 2012-ben csatlakozott a magyarországi leányvállalathoz, majd 2013 áprilisában lett a lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes.

 

A Vodafone 2012-ben robbantotta a magyar lakossági piacot, amikor Magyarországon elsőként bevezette a korlátlanságot biztosító Red szolgáltatáscsomagokat. Ezt követően a Vodafone Magyarország a roaming korlátok lebontásával, a vállalati vezetékes piacra és a fizetési megoldások piacára való belépéssel hozott új megoldásokat. Mindeközben a Vodafone Magyarország európai összevetésben kiugróan magas, országosan 98,4%-os mobil szélessávú lefedettséget biztosított Magyarországon, majd 2015-16-ban kiépítette az országos 4G hálózatát is. A hálózat-fejlesztésnek, valamint többek között a több mint 1 milliárd forintos beruházással létrehozott miskolci ügyfélszolgálati központnak is köszönhetően az elmúlt évek során jelentősen javult az ügyfelek kiszolgálása és így nagy mértékben nőtt a felhasználói élmény.

 

Mint Diego Massidda elmondta: “Elérve mindazt, amit kitűztem magam elé 5 évvel ezelőtt, eljött az az idő számomra és családom számára, amikor életünk következő szakaszába léphetünk. Az elmúlt öt év során a vállalat jelentős fejlődésen ment keresztül, a lakossági és vállalati piacon is számos innovációt honosított meg Magyarországon és újra nyereségessé vált köszönhetően a gondosan megtervezett kereskedelmi lépéseknek, a kiváló hálózatnak és annak, hogy minden eszközzel a legmagasabb szintű ügyfélkiszolgálásra törekedtünk. Erőfeszítéseinket megerősítette piaci részesedésünk jelentős növekedése minden szegmensben, valamint ügyfeleinknek az a visszajelzése, hogy elégedettek a Vodafone szolgáltatásaival és másoknak is ajánlanák azt. Megítélésem szerint ma a Vodafone Magyarország rendelkezik az országban az egyik legerősebb management csapattal és hiszem, hogy Alexandre és csapata vezetésével a Vodafone a mainál is magasabb szintre fog érni."  

 

Diego Massidda szeptember elsejétől a Vodafone Csoporton belül a Partner Piacok vezérigazgatójaként dolgozik majd, nemzetközi szinten felelve a Vodafone Csoport minden partneri piacáért. „Nagy izgalmakkal nézek az új kihívás elé, amely érdekes váltás lesz számomra, lehetővé téve a tanulást, fejlődést és hogy a Vodafone Csoporton belül egy gyorsan növekvő üzletágat vezessek.”- tette hozzá Diego Massidda.

 

A távozó vezérigazgató úgy vélte, Alexandre Froment-Curtil közreműködésével az elmúlt években a Vodafone Magyarország jelentős növekedést ért el a magyar lakossági piacon, a Vodafone márka nagy mértékben megerősödött Magyarországon, és a vállalat ügyfelei – egy 2015-ös kutatás adatai alapján – a legelégedettebb ügyfelek közé tartoznak az előfizetéses, és ezen belül a korlátlan csomagokat használók közül is. 

 

Alexandre Froment-Curtil a kinevezést rendkívül megtisztelőnek, hatalmas kihívásnak és roppant inspiráló feladatnak nevezte. Mint mondta: „nagyon nagy lelkesedéssel dolgozom Magyarországon, örömmel folytatom a Diego által megkezdett munkát és mintegy 2000 elkötelezett munkatársammal együtt arra törekszem, hogy ezen a nagyon izgalmas és folyamatosan változó magyar piacon tovább erősítsem a Vodafone Magyarország lendületét és piaci pozícióit! Az a célunk, hogy lakossági és vállalati ügyfeleink egyaránt profitáljanak jelenlegi és jövőbeni kiváló hálózatunk, technológiai megoldásaink és szolgáltatásaink adta lehetőségekből.” 

 

Alexandre Froment-Curtil kiemelte, nagy büszkeséggel tölti el, hogy vezérigazgató-helyettesként személyes irányításával lett széleskörben elérhető a magyar mobilpiacon a korlátlanság és a roamingdíjak nélküli barangolás. A leendő vezérigazgató hangsúlyozta, hogy a Vodafone számára mindig is elsődleges szempont volt az ügyfelek minél magasabb színvonalú kiszolgálása, ezt mutatja az ügyfelek elégedettségét mérő net promoter score (NPS) mutató is, amelyben versenytársaihoz képest a Vodafone növekedése jelentős és folyamatos a piacon.

 

Alexandre Froment-Curtil hozzátette, a Vodafone Magyarországon immár valóban jelentős piaci szereplőként tevékenykedik, mobil szélessávú lefedettsége és a piacon egyedülálló szolgáltatásai jó alapot biztosítanak ahhoz, hogy a felhasználók továbbra is a legelégedettebbek legyenek szolgáltatásaival és azt érzékeljék, hogy a Vodafone Magyarország folyamatosan jobbnál jobb ajánlatokkal jelenik meg és a mainál is magasabb színvonalon szolgálja ki közel 3 millió ügyfelét.

 

Kulcsszavak: Vodafone vezetőváltás

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50