SpeedLink gaming headsetek minden igényre

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 11. 15:10

A kezdő, a haladó és a profi játékosok is megtalálhatják a megfelelő headsetet a SpeedLink friss kínálatában. A saját kategóriájukban egyaránt kiváló ár/érték arányt felmutató headsetek belépőszíntű tagja a Speedlink Legatos Stereo Gaming Headset, mely versenytársai közül kivételes kényelmével tűnik ki. A haladó játékosoknak szánt Speedlink Martius Stereo Gaming Headset a komfortos viselet mellett intenzív mély hangjaival és vörös LED megvilágításával hódít, míg a Speedlink Medusa 5.1 Professional Surround Gaming Headset nyolc hangszórójával és beépített hangkártyájával a profi játékosok társa lehet.

A fejhallgató használat egyik legnagyobb hátulütője az, hogy számos eszközt képtelenség huzamosabb ideig viselni, mert egyszerűen fizikai fájdalmat okoz. A számítógépes játékosoknál, még ha csak hobbi szinten is űznek egy-egy játékot, azok órákra a képernyők elé tudják bilincselni őket. A Speedlink rájuk gondolva tervezte meg a Legatos Stereo Gaming Headset-et, mely kis tömege és állítható fejpántja mellett kagylós kialakítású fülpárnát kínál, melyben a fülek levegősen helyezkedhetnek el, így a játékosok nyugodtan belefeledkezhetnek a játékba. A meghajtó telepítése nélkül használható, vezetékes távirányítóval felszerelt Legatos felhajtható mikrofonnal érkezik, így minden felhasználási mód közben kényelmes viseletet biztosít.

 

 

A haladó játékosok igényeire szabott Martius Stereo Gaming Headset a különösen puha párnázásának és nagyméretű fülpárnáinak köszönhetően még magasabbra emeli a komfortszintet és – kifejezetten a mély tartományokban –, intenzív hangélményt nyújt, így akár zenehallgatáshoz is megfelelő választás. A headset kialakítása is minden lehetséges módon tükrözi, hogy játékokhoz született, ezt az érzetet tovább erősítik a fülpárnák külsejére helyezett vörösen izzó LED-ek. A Martius headset vezetékre szerelt hangerőszabályzóval és mikrofonnémító kapcsolóval érkezik.

 

A Medusa 5.1 Professional Surround Gaming Headset valódi 5.1-es térhangzásával és kiváló ergonómiájával a profi játékosok igényeit is tökéletesen kielégíti. A headset beépített hangkártyát kapott, így a játékosoknak nem kell az adott esetben kevésbé jó minőségű audio hardverrel felszerelt számítógépükre hagyatkozniuk, és mindig kiváló hangzást élvezhetnek. Az oldalanként négy-négy hangszóró által biztosított vibráló basszusokat és torzításmentes magas hangokat kínáló 5.1-es hangzás olyan térélményt biztosít, amely kulcsfontosságú a profi játékosok sikereihez. A nagyméretű, fület körülölelő fülpárnákkal szerelt, a számos beállítási lehetőségnek köszönhetően minden fejformához illeszkedő, mindössze 320 gramm súlyú headset felhajtható karra szerelt, kiváló érzékenységű, zajszűrős mikrofonnal és a hangerő, illetve a hangszín beállítását, valamint a mikrofon ki- és bekapcsolását lehetővé tevő vezetékre szerelt, csúszásgátló talppal ellátott asztali távirányítóval érkezik. 

 

 

Ár és elérhetőség

A Speedlink Legatos Stereo Gaming Headset 4 699 Ft-os, a Speedlink Medusa 5.1 Professional Surround Gaming Headset 29 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron már elérhető Magyarországon is, a Speedlink Martius Stereo Gaming Headset pedig 14 999 Ft-os áron szeptember 1-jén kerül a hazai boltok polcaira.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09