Kódolatlan hetek az AXN csatornán!

Két hétig korlátlanul elérhető az AXN a MinDig TV nézők számára

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 1. 12:33

Két hétig kódolatlanul érhető el az AXN csatorna műsora minden MinDig TV néző számára a 16. programhelyen. A szeptember 1-14. közötti időszak alatt így olyan premiereket láthatnak közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen a nézők, mint például a Titkok és hazugságok 2. évada vagy a Gyilkos elmék: Túl minden határon. Az AXN élő műsora a több mint 1,2 millió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti két hétben.

Az SPT Networks CE és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján, a nagy sikerre való tekintettel újra kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2016. szeptember 1. és 14. között az AXN csatorna. 

 

 

Szeptember 6-án érkezik a Quantico az AXN műsorára. A sorozatban az FBI újoncainak mindennapjait követhetjük végig, akik a felvételi után kiképzésre érkeznek Quanticóba, az FBI kiképzőközpontjába. A heti premierek sora szeptember 7-én a Zaklatók (Stalker) című sorozattal folytatódik, melynek főszerepében Maggie Q és Dylan McDermott látható. A második évaddal az NCIS: New Orleans nyomozói is visszatérnek a képernyőre, szeptember 1-jétől csütörtök esténként oldják meg a haditengerészet legújabb gyilkossági ügyeit. Idén ősszel a Benedict Cumberbatch által megformált Sherlock Holmes is újra tiszteletét teszi az AXN-en. A sorozat legújabb, Sherlock: A szörnyű menyasszony címet viselő epizódját szeptember 5-én 21 órától vetíti a csatorna.

 

Az AXN csatorna a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 16. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az AXN csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

Az AXN csatorna élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz szeptember 1-14. között. A nemrégiben megújult népszerű ingyenes alkalmazás okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15