Dugómentes ősz okosnavigációval

Extra kijelzővel és praktikus funkciókkal érkeznek a Mio újdonságok

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 7. 07:08

Az ősz nemcsak iskolába siető diákokat és monoton esőzéseket hoz, hanem végeláthatatlan dugókat is. Egy mindentudó autós kütyü hatékony társként segíthet bennünket abban, hogy még gyorsabban eljuthassunk úti célunkhoz. A Mio Spirit 8500 LM és 8670 LM, valamint 8670 LM Truck számtalan adattal és hasznos funkcióval könnyíti meg az autósok mindennapjait és teszi még biztonságosabbá a vezetést.

Mi az a három szó, ami a szeptemberről azonnal eszünkbe jut? Ha a bosszantó dugó köztük van, érdemes elgondolkodnunk egy okosnavigáció beszerezésén. A Mio újgenerációs autós eszközei folyamatosan frissülő információkkal, smart funkciókkal és extra nagy kijelzővel segítenek, hogy minél gyorsabban és biztonságosabban juthassunk el úti célunkhoz. 

 

 

A beépített intelligens funkcióknak köszönhetően az új Mio Spirit navigációkkal mindig a legjobb időt futhatjuk. A Mio Spirit 8500 LM és 8670 LM és 8670 LM Truck az IQ Routes technológia tudásbázisát használja: a rendszer az átlagsebesség adatait figyeli, majd több millió felhasználó által beküldött információ alapján elemzi az összes lehetséges útvonalat. Ezek közül a lehető leggyorsabb utat választja ki, így nemcsak időt, de költséget is spórolunk, a felhasznált üzemanyag jelentős csökkentésével. 

 

A továbbfejlesztett LearnMe Pro funkció is segít egyszerűsíteni: ellenőrzi és megtanulja használója vezetési stílusát és ez alapján személyre szabott útvonalakat ajánl fel. A parkolóasszisztens ideje a célegyenesben jön el: automatikusan megjeleníti az úti cél 1 km-es körzetében lévő parkolóhelyeket. Az újbóli elindulást a Találd meg az autóm funkció teszi gördülékenyebbé. 

 

 

Beépített biztonság

A Mio Spirit új sorozatának nagy, 6,2”-es kijelzőin minden apró részlet tisztán kivehető, így a sofőr biztonságosan, egyetlen gyors szempillantással felmérheti az aktuális helyzetet. A 3D-s kereszteződés nézet előre megmutatja, milyen a közeledő csomópont, a sávmutató funkció pedig arról gondoskodik, hogy soha ne tévesszünk el lekanyarodást vagy kijáratot. Az autós biztonságát szolgálja a beépített sebességmérő kamera is, amely mindig friss információkkal figyelmeztet, hol vezessünk különösen óvatosan. 

 

Csak azért fizetünk, amire valóban szükség van

Az újgenerációs Mio Spirit készülekek az európai országok előre feltöltött térképeivel érkeznek. Mindhárom Mio Spirit eszköz élettartamra szóló ingyenes térképfrissítésekkel jár, akár évente négy alkalommal. Ezzel egyrészt a pénztárcánkat kíméljük, hiszen a készülék árával együtt már a jövő térképeit is kifizetjük. Másrészt bármikor is vágunk útnak, nem kell aggódnunk az úthálózat változásai miatt, hiszen lehetőségünk van térképbérlésre is 3, 7 vagy 30 napos időtartamra. Így a térkép árának csak a töredékét fizetjük ki, és csak azt vesszük meg, amire valóban szükség van. A korábbi modellekhez képest a Mio Spirit 8500 LM, 8670 LM, és a Spirit 8670 LM Truck kivitele is korszerűbb: nemcsak a design újult meg, de a kijelzők mérete is nagyobb lett (6.2”) és jobb a képernyő-felbontás is (800 x 480 pixel). 

 

 

Kamionra hangolva

A nagyméretű gépjárművek, lakókocsik vagy kamionok számára kifejlesztett Mio Spirit 8670 LM Truck egyénileg beállított adatok – pl. a jármű méretei, tömege, terhelése és típusa –alapján tervezi az útvonalakat. Az új navigáció nagy segítséget jelent hidaknál, alagutaknál vagy a behajtási korlátozással ellátott utaknál, sőt segítségével kivédhetőek az éles hajtűkanyarok veszélyei is.

 

A Mio Spirit 8500 LM 54 990 Ft, a Mio Spirit 8670 LM 64 990 Ft, a Mio Spirit 8670 LM Truck pedig 69 990 Ft-os áron vásárolható meg több elektronikai nagyáruházban és webáruházban (Bestbyte, Euronics, EMAG.hu, IPON.hu, MALL.hu, Mediamarkt). 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09