A HostLogic csatlakozott a Techwave nemzetközi cégcsoporthoz

forrás: Prím Online, 2016. október 4. 15:04

A HostLogic Zrt. 2016 szeptemberétől csatlakozott a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz - jelentették be a felek. A csatlakozás keretében a Techwave csoport stratégiai befektetőként többségi részesedést vásárolt a HostLogic Zrt-ben. A Techwave Consulting Inc. és a HostLogic Zrt. már több éve stratégiai partnerek, számos területen erősítve egymást. Az új tulajdonosi háttérnek köszönhetően a HostLogic a jövőben még szélesebb körű hazai és nemzetközi informatikai képességet tud ügyfeleinek biztosítani.

A Techwave csoport nemzetközi tapasztalataival olyan területeken tudja erősíteni a HostLogic SAP technológián alapuló szolgáltatásait, mint például az Üzleti Intelligencia (Tervezés, vállalati teljesítmény mérés, prediktív analízis), Big Data és Internet of Things fejlesztések, Digitalizálás és yCommerce megoldások, Teszt automatizálás, Cloud infrastruktúra menedzsment, valamint a modern alkalmazásfejlesztés. 

 

 

“Ez az akvizíció minden tekintetben erősíteni fogja a képességeinket, hogy az ügyfelek számára minél nagyobb rugalmassággal tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat a különböző funkcionális, nyelvi, és időzónák szerinti igényeknek megfelelően. A HostLogic magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt az SAP területen, ezzel a felvásárlással még szélesebb ügyfélbázis számára tudunk bővített szolgáltatásokat kínálni például a Digitalizálás, valamint az Internet of Things területeken. Ez egy olyan üzlet, amely mindkét fél számára win-win helyzetet jelent.” – mondta el Damodar Rao Gummadapu, a Techwave csoport elnök-vezérigazgatója.  

 

„A HostLogic alapítása óta törekedett arra, hogy ne csak a hazai, hanem a nemzetközi informatikai piacra is képes legyen szállítani. Ezt egymagában csak korlátozottan tudta eddig megtenni, és a mostani csatlakozással az eredeti elképzelés valósulhat meg végre. A meglévő nemzetközi tudásunk terjedhet az európai, sőt közvetve az amerikai és ázsiai piacokon is, illetve új tudást hozhatunk el a hazai és régiós vevőinknek. Örömmel és tervekkel lépünk be abba a nagyobb családba, amit a Techwave csoport jelent nekünk, és ahol nagy elismeréssel és szívesen fogadnak minket.” – nyilatkozta Görbics Zoltán, a HostLogic Zrt. igazgatósági tagja. 

         

A HostLogic Zrt. változatlan magyarországi irányítással, vezetői csapattal és működéssel továbbra is a meglévő és jövőbeli hazai, valamint regionális ügyfelei magas minőségű kiszolgálását tartja küldetésének.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09