Új pénzügyi igazgató Magyarország legnagyobb ICT munkaadójánál

forrás: Prím Online, 2016. október 5. 10:26

Októbertől Ollárné Riedl Katalin látja el Magyarország legnagyobb ICT munkaadója, a 4300 főt foglalkoztató IT Services Hungary (ITSH) pénzügyi igazgatói pozícióját, amelyet Jürgen Grunert pénzügyi vezetőtől vesz át. Az Ollárné Riedl Katalin nem csupán a pénzügyi területek működését irányítja, de egyúttal ügyvezető igazgatói tisztséget is betölt.

Ollárné Riedl Katalin 2012 óta dolgozik az ITSH-nál – eddig a Kontrolling terület vezetői pozícióját töltötte be. Új pozíciójában a pénzügyi és kontrolling terület irányítása mellett a vállalat növekedési terveihez illeszkedő telephelyi stratégia kidolgozása és megvalósítása is feladatkörébe fog tartozni. 

 

„Az ITSH-nál, valamint korábbi munkahelyimen szerzett vezetői tapasztalataimat kamatoztatva igyekszem erősíteni a Pénzügyi terület működését új pozíciómban. Az egyik legfőbb célkitűzésem az, hogy globális folyamatok lokális érdekekkel történő összehangolása mellett munkatársaimmal kiváló szolgáltatást és nyújthassunk az Üzleti Divíziók számára”

 

Chris Wilson, ITSH CEO hozzátette: „Katalin Kontrolling terület vezetőjeként is komoly eredményeket ért el. Kinevezése az elmúlt négy év eredményes és kiemelkedő tevékenységének egyértelmű elismerése. Meggyőződésem, hogy az ITSH-nál szerzett tapasztalata komoly támogatást jelent a cég jövőbeni terveinek és fejlesztéseinek sikeres megvalósításában”

 

Az ITSH felső vezetésének legújabb tagja több mint 20 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik. Karrierje során olyan nagyvállalatoknál szerzett szakmai tapasztalot illetve töltött be vezetői pozíciókat, mint a Philip Morris Hungary vagy a Coca-Cola.

 

Ollárné Riedl Katalin új feladatkörét 2016. október elsejétől látja el az ITSH-nál.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09