Megjelent az OTRS 5s

forrás: Prím Online, 2016. november 2. 10:26

Az OTRS, a világ vezető nyílt forrású ügyfélszolgálati rendszerének és az ITIL V3-kompatibilis IT szolgáltatásmenedzsment (ITSM) megoldásainak szolgáltatója, november 1-jén bejelentette az OTRS 5s verzióját.

 

Az OTRS 5s megjelenését követően, november 10-én termékbemutatót szervez Budapesten az OTRS-megoldások csapata. A rendezvényen Christopher T. Kuhn, az OTRS AG menedzsmentjének tagja részletesen is bemutatja az OTRS 5s-t és az új modulokat. A bemutató mindenki számára ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő űrlap segítségével lehet: regisztráció.

 

Az OTRS szolgáltatásmenedzsment szoftver, a mögötte álló fejlesztői csoport által minden évben újdonságokkal jelenik meg, hogy a cégek mindennapjait megkönnyítse, munkájukat, kommunikációjukat hatékonyabbá tegye. A november 1-jén kiadásra került OTRS 5s verzióban, négy új modullal bővült a keretrendszer.

 

StayOrganized

Egy új OTRS naptár, amely lehetővé teszi a találkozók és értekezletek kezelését közvetlenül az OTRS-en belül. A függőben lévő feladatok személyes szervezésétől a csapat erőforrás tervezéséig – az új StayOrganized naptárfunkcióval mostantól részletes áttekintést kaphat a saját értekezleteiről, valamint a teljes csapat feladatairól. Egy szabványos Apple vagy Outlook naptár jellegzetességeivel felszerelve a StayOrganized hasznos funkcionalitásokat kínál az OTRS felülethez, mint például naptárimportálás ICS-adatokból és OTRS értekezletek exportálása külső naptárakba. Hihetetlenül egyszerű számos egyéni naptár létrehozása és kezelés többféle céllal. Ráadásul az OTRS naptár feliratkoztatható a külső naptárakba, így bármikor megtekintheti az értekezleteit minden eszközön, beleértve az okostelefonját is.

 

 

SecurityToolbox

Egy biztonsági csomag, amely segítségével titkosíthatja a munkatársai közti kommunikációt és növelheti a szervezete biztonságát. A biztonság és a diszkréció kiemelkedően fontos egy professzionális környezeten belül, és a titkosított kommunikáció jelentősége napról-napra növekszik. Pontosan ez az, ahol az OTRS 5s SecurityToolbox modulja képbe kerül a kifinomult titkosítási és visszafejtési lehetőségeivel. A tartalmazott funkciók egy teljesen titkosított kommunikációs folyamatot tesznek lehetővé.

 

 

EasyConnect*

Egy kommunikációs csomag, amely segítségével hang- és videokommunikációt folytathat az ügyfeleivel kiegészítő szoftverek és bővítmények nélkül. Több eszköz együttes használata a mindennapi munka része, amely egyre inkább fontossá teszi, hogy a minőséget és a biztonságot egyszerre fenntartsuk. De a különböző eszközök közti váltás, vagy azok egyidejű használata unalmas és nehézkes lehet. Az EasyConnect egy WebRTC alapú szolgáltatást használ, amely hang- és videokapcsolatot létesít a böngészőn keresztül anélkül, hogy eszközt kellene váltania. Az OTRS 5s ezt a szabványt használja az EasyConnect modulnál, és ezért egy innovatív módot biztosít az ügyfelek számára a kommunikáció leegyszerűsítésére és optimalizálására.

 

 

Ready2Adopt*

Egy folyamatsablonokat és webszolgáltatásokat tartalmazó csomag, amely segítségével egyetlen kattintással importálhatja a legjobb gyakorlatok szerint elkészített folyamatokat és szolgáltatásokat. Rengeteg olyan folyamattal találkozunk a napi munkánk során, amely szabványosított és ismétlődő. Mi sem tudná ezt jobban kezelni, mint a szabványosított folyamatsablonok! Ezek segítségével elkerülhetők a hibák, és sokkal gyorsabban befejezhetők a feladatok. Az eredmény csakis a jobb minőség és a hatékonyság lehet! A Ready2Adopt szilárd alapot biztosít az importálásra kész folyamatsablonokhoz. Használhatja akár közvetlenül adott üzleti folyamatok kezeléséhez, vagy hozzáigazíthatja az egyéni szükségleteihez. A Ready2Adopt használatával a vállalata minden osztályán nő a termelékenység az egyszerűen használható, időtakarékos folyamatsablonoknak köszönhetően.

 

 

A *-gal jelölt funkció csak az OTRS Business Solution ügyfelei számára érhető el.

Az OTRS 5s bárki számára ingyenesen letölthető a hivatalos weboldalról.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09