A Zyxel bemutatja új Nebula felhő portfolióját

Új felhő-menedzselt switch, AP és biztonsági átjáró a piacon

forrás: Prím Online, 2016. november 10. 12:24

Bemutatta új, felhő alapú hálózati kommunikációs eszközeit a tajvani Zyxel. A „Nebula” névre keresztelt portfolión belül új, felhő-menedzselt hozzáférési pont, switch eszköz és biztonsági átjáró is elérhetővé vált. A rendszernek köszönhetően főleg a kis- és középvállalkozásoknak lesz egyszerűbb az üzleti hálózatok kiépítése és menedzselése.

Vezeték nélküli és vezetékes biztonság – egyetlen műszerfalról menedzselve. A legtöbb, jelenleg a piacon lévő felhő alapú hálózati megoldással ellentétben a Nebula már nemcsak a vezeték nélküli hálózatokra fókuszál, hanem lefedi a hozzáférési pontokat (AP), a switch eszközöket, és a biztonsági átjárókat is. Az új Nebula Control Centernek köszönhetően a felhasználók folyamatosan nyomon követhetik hálózatuk állapotát, a rendszer valós idejű mérőszámokat mutat a forgalmi adatokról, az eszköz státuszáról, valamint a hely- és hálózathasználatról egyetlen böngésző-alapú műszerfalon. 

 

100% felhő-alapú szolgáltatás a korlátlan skálázhatóságért 

A maximálisan felhő-alapú Nebulával a kkv-k egyszerre menedzselhetik és könnyedén kezelhetik a multi-site beállításokat, valamint akár többféle eszközt is.

 

A Nebula applikáció az eszköz telepítését gyorssá és könnyűvé teszi – csak be kell szkennelni a QR kódot, és az automatikusan csatlakozik és regisztrál a felhőben, letölti a szükséges konfigurációt és automatikusan megtalálja a legújabb firmware frissítést. Ezáltal nincs szükség technikai segítségre sem, és jelentősen csökkennek a beüzemelési költségek.

 

 

Nincsenek rejtett költségek

A kredit-alapú, on-demand licensz modell az üzletek részére optimális választást tesz lehetővé, és a felhő alapú hálózat minden előnye kihasználható anélkül, hogy olyan rejtett költségek miatt aggódna, mint a bonyolult árazás, a technikai szakértelem hiánya, vagy a tanácsadási költségek. „A felhő alapú szolgáltatások üzleti felhasználása folyamatosan nő. A Nebula felgyorsítja a hálózati kiépítéseket, a felhő-alapú irányító központtal pedig mindent kézben tart. A vállalkozásoknak ezért nem kell aggódnia a további hardver- és szoftverköltségek miatt, mert a felhőn keresztül folyamatosan szemmel tudják tartani és menedzselni a teljes hálózatot”- mondta Treso Tamás, a Zyxel regionális értékesítési menedzsere. Hozzátette: „A Nebulának köszönhetően csökkentjük a komplikált termékárazás, a fejlesztések, a technikai segítség és a bonyolult telepítések terhét. A kis- és középvállalkozások számára ezzel egy különösen vonzó felhő-alapú technológiát tudunk ajánlani”.

 

Az új Nebula portfolió egy felhő menedzselt hozzáférési pontból (NAP), felhő felhő menedzselt switch eszközből (NSW) és egy felhő menedzselt biztonsági átjáróból áll (NSG).

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09