SEP - Profi Plus: új disztribútori megállapodás

Az SEP tovább bővíti disztribúciós hálózatát a közép-kelet-európai régióban

forrás: Prím Online, 2016. december 14. 11:26

A vállalati adatmentések piacának egyik vezető szoftvervállalata, a német SEP AG bejelentette, hogy forgalmazói szerződést kötött a számítástechnikai szolgáltatásokkal és informatikai tanácsadással foglalkozó Profi Plus Kft.-vel. 

A disztribútori megállapodás létrejöttével a SEP sesam szoftver csomag termékei immár viszonteladó partnerek és végfelhasználók számára is elérhetők lettek Magyarországon.

 

A SEP sesam szoftver csomag megoldásai a lokális és szétosztott hálózatok adatmentését és az adatok gyors visszaállítását teszik lehetővé oly módon, hogy a mentés az adatállományban meglévő redundancia figyelembe vételével csaka feltétlenül szükséges tárhelyet foglalja le. A megoldás könnyen illeszthető valamennyi operációs rendszerhez, virtuális környezethez, illetve számtalan alkalmazáshoz és adatbázishoz. A rugalmas lehetőségeket biztosító SEP sesam termékeket, különböző felhasználási területeken, ma már a világ több mint 50 országában használják.

 

 

“A német SEP valamennyi informatikai környezetbe kiválóan integrálható, költséghatékony termékcsaládot hozott létre, a szoftver támogatása pedig első osztályú.“ - mondta Vas Zoltán, a Profi Plus ügyvezetője. “A SEP sesam kiváló választás a sokoldalú, könnyen installálható, és kedvező árú biztonsági mentési megoldásokat kereső ügyfeleknek.

 

“Korszerű adatvédelem és hálózati adatbiztonság ma már nehezen képzelhető el automatizált mentési megoldások nélkül. Az adatmennyiség növekedése és az adatok kezelésére vonatkozó szabályozások szigorítása pedig egyre több kihívás elé állítja az informatikai döntéshozókat - az üzleti világban és a közszférában egyaránt. A most aláirt forgalmazói szerződés lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára hálózati- és rendszer korlátoktól egyaránt független adatmentési megoldásokat kínáljunk.” tette hozzá Vas.

 

Az SEP épít a Profi Plusszal már múltban is meglévő és sikeres üzleti kapcsolatára, illetve számít a Profi Plus szakembereinek IT piaci ismeretére. A Profi Plus tudja, szoftvertermékeink hogyan illeszthetők be a kis- és középvállalatok, nagyvállalatok illetve önkormányzatok hálózataiba.“ nyilatkozta Georg Moosreiner a SEP vezérigazgatója. “A viszonteladók pedig az SEP sesam szoftver telepítésében illetve konfigurálásában is számíthatnak a Profi Plus szakértőinek támogatására.”

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05