Új verzióban érhető el az ABBYY FineReader szövegfelismerő szoftvere

forrás: Prím Online, 2017. január 25. 11:31

Az ABBYY bejelentette szövegfelismerő szoftverének legújabb verzióját. A program az optikai karakterfelismerési technológiát további PDF kezelési képességekkel és dokumentum-összehasonlítási funkcióval kombinálja.

Megjelent a szövegfelismerő FineReader 14-es verziója. Az új verzióval az üzleti szakemberek könnyedén kezelhetik és teljesíthetik a napi feladataikat – dokumentumok szerkesztését, átalakítását, jegyzetelését vagy összehasonlítását – egyetlen intuitív alkalmazás segítségével. A FineReader 14 szállítja az összes szükséges funkciót bármely papíralapú vagy PDF dokumentummal végzett munkához, legyen az szkennelt vagy digitálisan előállított.

 

A továbbfejlesztett képességek közül néhány:

 

  • PDF állományok és szkennelt képek nagy pontosságú átalakítása kezelhető formátumokba: Az ABBYY OCR technológiájának folyamatos fejlesztése biztosítja, hogy továbbra is kivételes pontosságú eredményeket nyújtson a szkennelt képek és PDF állományok szerkeszthető és kereshető digitális formátumba, pl. Word, Excel, PowerPoint®, PDF, alakításakor. A 14-es verzió továbbra is biztosítja a FineReadert már eddig is híressé tévő eredeti tulajdonságokat, mint pl. a kiterjesztett OCR képességek, és az automatikus konverzió.

  • PDF szerkesztés és csoportmunka A FineReader 14 egy "mindent egyben" megoldás a PDF állományokkal és szkennelt képekkel végzett munkához, beépített szerkesztő és csoportmunka eszközökkel a lapok kezeléséhez, tartalomszerkesztéshez, lektoráláshoz, jegyzeteléshez, kereséséhez, űrlapok kitöltéséhez, aláíráshoz és jelszó védelemhez.

  • Tetszőleges formátumú dokumentumok összehasonlítása A teljesen új Dokumentum összehasonlító modul segítségével észlelhetők és kiemelhetők a szöveg változásai egy dokumentum két változata között legyen az bármilyen formátumú, PDF, Word, JPG vagy egyéb, pl. egy digitális dokumentum papír alapról újból beszkennelt változata akár.

  • OCR integráció a PDF kezelő eszközökbe A PDF állományokra automatikusan alkalmazott OCR képesség miatt a FineReader 14 a természetes választás mindazok számára, akik napi szinten dolgoznak szkennelt képekkel és papír alapú PDF-ekkel.

  • Több mint 190 OCR nyelv Az új verzió több mint 190 nyelven nyújt szövegfelismerést ideértve számos nehezen felismerhető nyelvet is mint pl. a héber, arab, koreai, kínai és japán. Egyszerű matematikai képleteket valamint az angol nyelv fonetikus leiratát is képes felismerni.

 

Elérhetőség

 

Az ABBYY FineReader azonnal megvásárolható világszerte három különböző kiadásban: Standard, Corporate, és Enterprise. Természetesen magyar felhasználói felülettel és felismerési nyelvi támogatással. Megrendelhető webáruházakban és az ABBYY partnereknél. A részletes termékinformációk és elérhető változatok magyarul a www.ocrszoftver.hu angolul a www.abbyy.com/finereader  weboldalon megtalálhatók. A program ingyenes próbaverzióját pedig innen lehet letölteni: https://ocrszoftver.hu/letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05