A Kaspersky Lab és a NetApp közösen dolgozik az ONTAP 9 nevű adatkezelő szoftver védelmén

forrás: Prím Online, 2017. február 1. 10:11

A Kaspersky Lab tovább bővítette régi együttműködését a tárolómegoldásokkal foglalkozó NetApp céggel azáltal, hogy kompatibilissé tette a „Kaspersky Security for Storage” programját az ONTAP 9 nevű adatkezelő szoftverrel. 

Zökkenőmentes az átállás köszönhetően annak, hogy a Kaspersky Lab szoftverek már korábban is elérhetőek voltak az ONTAP rendszereknek, de az ONTAP legújabb verziója nagy teljesítményű és skálázható védelmet nyújt, hogy ilyen módon biztosítsa a vállalati adatok tárolását.

 

A “NetApp ONTAP 9” és a “Kaspersky Security for Storage” szoftverek egyidejű telepítésével, beleértve a NetApp mérnöki rendszereinek használatát, a vállalati ügyfelek és a partnerek egyaránt használhatják az infrastrukturális beruházások követésére. Költséghatékony megoldás, hogy a “Kaspersky Security for Storage” egyaránt kompatibilis a NetApp ONTAP 8. és 9. programokkal és ilyen módon nagy segítség lehet az üzleti folytonosságban, hogy nincs szükség a szoftverek újabb verzióinak vásárlására. 

 

A “Kaspersky Security for Storage” anélkül kínál védelmet az adattároló rendszereknek, hogy befolyásolná annak teljesítményét, vagy veszélyeztetné az adatok kezelését. Az alábbi fontos jellemzőkkel már rendelkezik a NetApp ONTAP 9 program:

  • Valós idejű kártékony program elleni védelem
  • Felhőalapú biztonság a „Kaspersky Security Network”-nek köszönhetően
  • Rugalmas szkennelési beállítás
  • Rendszer erőforrások optimalizálása
  • Skálázhatóság és hiba tolerancia

 

"A NetApp Alliance Partner Program tagjaként a Kaspersky Lab elkötelezett a hatékony, nagy teljesítményű tároló megoldások biztonságáért a vállalati ügyfelek számára. Úgy véljük, hogy a szoros együttműködés segíthet számos szervezetnek felgyorsítani az alkalmazások használatát és erősíti az informatikai infrastruktúra-beruházásokat anélkül, hogy veszélyeztetné az adatközpontok biztonságát." – mondta Veniamin Levtsov, a Kaspersky Lab „Enterprise Business” részlegének alalnöke.

 

"A NetApp Alliance Partner Program egyik célja, hogy olyan cégekkel dolgozzunk együtt, akiknek hasonló elképzeléseik vannak a mai digitális vállalati világban. A Kaspersky Labbel való együttműködésünk garantálja az ügyfeleink számára az adataik láthatóságát minden környezetben miközben minőségi számítástechnikai védelmet kapnak." – mondta Maria Olson, a NetApp „Global Alliance” rsézlegének alelnöke.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09