Csúcson az SAP felhő megoldása

forrás: Prím Online, 2017. február 21. 09:46

A humán erőforrás menedzsment megoldások piacát az SAP felhős hr megoldása uralja - derül ki a Forrester Research, a Gartner és az IDC piacelemzők tanulmányaiból. Az SAP SuccessFactors szoftvereit világszerte több mint 6000 vállalat 45 millió felhasználója veszi igénybe.

A Forrester Research szerint a német gyökerű szoftvercég jelenleg a piacvezető a kínálatot, a stratégiát és a piaci jelenlétet figyelembe véve. A kutatócég a humán erőforrás megoldások képzési és teljesítmény menedzsment képességeit vizsgálta tanulmányában. Az elemzés szerint: „A SuccessFactors integrált eszközt ad az ügyfeleknek. A termékek támogatják a mobilhasználatot, beleértve az offline mobil hozzáférést, és olyan keresési lehetőséget kínál, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megtalálják a számukra fontos információt, emellett intuitív felhasználói felülettel könnyíti meg a használatot.”

 

 

A Gartner tavaly októberi tanulmánya a legmagasabb pontszámot adta az SAP szoftverének két kategóriában is. Ez a nagyobb globális szervezeteknek kínált alap HR funkcionalitás és tehetséggondozás, valamint az európai központú középvállalatoknak szánt humán erőforrás menedzsment modulok esetében. A Gartner egy másik, tavalyi elemzése a közepes és nagyvállalati felhasználására szánt felhőalapú humán erőforrás menedzsment rendszereket vizsgálta, és szintén piacvezetőnek nevezte az SAP SuccessFactors-t az átfogó koncepciót és a megvalósítást figyelembe véve. 

 

Az IDC felmérése a kutatás-fejlesztés, a piaci lendület, a portfólió szélessége, a szállító aktivitása és globális elérése szempontjából azonosította piacvezetőként a SuccessFactors-t. A megoldás az IDC toborzás, képzés, teljesítmény és kompenzáció menedzsment témában végzett piaci felmérésében is első helyen végzett. A tanulmány szerint folyamatos az innováció annak érdekében, hogy annak valamennyi modulja releváns maradjon és lépést tartson a legújabb trendekkel és technológiákkal. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05