A Telekom pályázatot hirdet fenntartható szervezetek számára

DELFIN Díj pályázatra idén is példamutató projekteket és programokat várnak

forrás: Prím Online, 2017. február 25. 10:38

A Magyar Telekom idén is meghirdeti DELFIN Díj pályázatát, amely keretében azon vállalkozások és szervezetek tevékenységét díjazza, akiknek a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példamutató.

A Telekom 2008-ban alapította a DELFIN Díjat („Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért”), amely odaítélésével a vállalat a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni. 

 

A DELFIN Díjra a Magyarországon bejegyzett és tevékenykedő vállalatok és szervezetek pályázhatnak már megvalósult és működő projektekkel és programokkal.

 

A pályamunkákat a vállalat az idén az alábbi négy kategóriában várja:

  • Megvalósult innováció a fenntarthatóság érdekében
  • Esélyegyenlőség támogatása, diszkrimináció-mentesség segítése vállalaton belül és kívül
  • Klímavédelemmel kapcsolatos beruházás és fejlesztés
  • Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás

 

A beérkezett pályázatokat négytagú szakmai zsűri értékeli, amelynek tagjai: Bodó Péter, a route4U alapítója; György Bence, az Origo tartalom igazgatója, a Fenntarthatósági Média Klub képviselője; Dr. Pataki György, a Budapesti Corvinus Egyetem docense és Szomolányi Katalin, a Telekom vállalati fenntarthatósági központjának vezetője.

 

A 2017-es év DELFIN Díjasai Botos Péter üvegművész erre az alkalomra készített alkotását kapják. Nyertes KKV-k és civil szervezetek esetén további nyeremény egy 2 éves Magenta 1 és Webkönnyen előfizetés, míg a nyertes nagyvállalatok bemutatkozási és kiállítási lehetőséget is kapnak a T-Systems Magyarország 2017-es Symposiumán, amely az ICT iparág legnagyobb, egész napos rendezvénye. Emellett minden díjazott kiállítási lehetőséget kap a Telekom 10. Fenntarthatósági Napjára 2017. szeptember 30-án az Akvárium klubban, ahol bemutathatják a fenntarthatóság terén elért eredményeiket, valamint a nyertes pályázatokról 2-3 perces bemutató kisfilm is készül, amelyhez online promóció jár.  

 

A pályázatokat elektronikus formában lehet benyújtani a 2017. április 30-ig a következő e-mail címre: fenntarthatosag@telekom.hu. A DELFIN Díjat a vállalat a Telekom XVIII. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésén adja át 2017. június 9-én.

 

A pályázati felhívás elérhetők a Telekom honlapján: http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/palyazatok/delfin_dij_2017

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15