Exkluzív megállapodást kötött a Deutsche Telekom és a Gorillaz

forrás: Prím Online, 2017. március 28. 12:31

Még az áprilisi lemezbemutató előtt, exkluzív videoklipeket mutat be a nemzetközi telekommunikációs cég és a népszerű brit banda, a Gorillaz, Humanz című új albumának élő előadásáról. A Deutsche Telekom az Európa szerte fejlett 4G hálózatát és a legmodernebb AR és VR technológiát kombinálja az új, innovatív zenei élményekre épülő zenei kampányában.

A Telekom Electronic Beats nemzetközi zenei programjának keretén belül, a Deutsche Telekom a Gorillaz zenekarral együttműködve tárja fel az európai zenei élet új dimenzióit. A teljesen új zenei élmények létrehozásában napjaink technológiái kiemelt szerepet játszanak. 

 

A zenekar Humanz című új albumának április 28-i megjelenése alkalmából a Deutsche Telekom kampányt indít, hogy bemutassa, az új technológiák kreatív használatával miként juthatunk az eddigiekben még nem tapasztalt zenei élményekhez. A kampány első lépéseként olyan innovatív AR alkalmazást mutatnak majd be, aminek segítségével a felhasználók exkluzív Gorillaz tartalomhoz férhetnek hozzá. A Telekom kiemelt szolgáltatási területein különleges koncertek is lesznek, amelyekről később adnak majd hírt.

 

 

“Büszkén tettünk eleget a zenekar azon felkérésnek, hogy a Telekom Electronic Beats erejét használjuk fel arra, hogy a Gorillaz által létrehozott teljesen új zenei dimenziót minél több ember számára elérhetővé tegyük” - mondta Wolfgang Kampbartold, a Deutsche Telekom nemzetközi piaci kommunikációért felelős alelnöke.

 

“A Gorillaz titka abban rejlik, hogy ők a valóságban és a virtuális térben is léteznek, erre épített a Telekom kiemelkedően innovatív Electronic Beat csapata is.” - mondta Niamh Byrne, az Eleven Management-től. “Határozott és bátor lépéssel segítenek minket hozzá egy vízió megvalósításához. A Deutsche Telekom hisz a “Life is for sharing.” megközelítésben, valamint abban, hogy a világ legfejlettebb 4G hálózatának tulajdonosa és üzemeltetőjeként kötelessége az embereket hozzájuttatni a digitális technológia nyújtotta átalakulás élményéhez.”

 

 Az együttműködéssel kapcsolatban Jamie Hewlitt hozzátette: “A Deutsche Telekom-mal való közös munka lehetőséget biztosított számunkra a kísérletezésre, felfedezésre valamint álmaink valóra váltására.” 

 

Exkluzív Gorillaz tartalom ezen a linken érhető el: www.electronicbeats.net

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50