Elkezdődött a BeeSmarter jelentkezési időszaka

forrás: Prím Online, 2017. március 29. 09:55

A BeeSmarter applikáció fejlesztő és dizájner verseny idén ötödik alkalommal keresi a legígéretesebb fiatalokat. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a MOME és a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus- hallgatók Egyesületének közös pályázata idén is az SAP Labs Hungary Kft. főtámogatásával indul. Az érdeklődők március 15. és április 7-e között regisztrálhatnak online.

A BeeSmarter egy egyedi, 24 órás verseny, amely lehetőséget nyújt arra, hogy programozók és dizájnerek együttműködve nem mindennapi problémákra találjanak kreatív megoldásokat. A középiskolás és egyetemi résztvevők ezáltal olyan tapasztalatokkal gazdagodhatnak, amelyeket később vállalati környezetben is felhasználhatnak.

 

 

A verseny regisztrációs időszaka április 7-ig tart és az április 8-i online elődöntőt követően kerülnek be a legjobbak a végső döntőbe, melynek állandó helyszínéül a PPKE ITK épülete szolgál.  A több napos rendezvényen látványos és  érdekes applikációk prototípusát készítik el a jelentkezők, amik akár drónok vezérlésére vagy szenzoros rendszerek irányítására is alkalmasak lehetnek.

 

Ma már a nagyvállalatok is elismerik, hogy a mezőny első felében végezni  kiemelkedő  szakmai tudásra vall. Az  1  milliós  összdíjazású  vetélkedőt idén is számos  cég  segítségével  rendezik meg,  és immáron harmadik alkalommal főtámogatójuk az SAP Labs Hungary Kft. A támogatók a helyszínről is folyamatosan figyelemmel kísérik majd a versenyt, valamint az arany fokozatú támogató EPAM a feladatok kiírásában is közreműködik.

 

Regisztrálni a mellékelt linken lehet: http://beesmarter.org/team/register.html

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15