Új vezető a Deloitte Magyarország élén

forrás: Prím Online, 2017. április 22. 07:53

2017. június 1-jétől Fülöp András tölti be a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatói posztját. A szakember Gion Gábort váltja, aki több mint 8 évig irányította a magyarországi irodát. Vezetése alatt a szervezet folyamatosan növekedett: a kezdeti 300 fős dolgozói létszám 2017-re csaknem megduplázódott.

Fülöp András idén már 23 éve dolgozik a Deloitte-nál, 2014 óta vezeti a tanácsadói üzletágat, emellett pedig 2015 óta a közép-európai pénzintézeti üzletág vezetője. Utóbbi pozícióját az elnök-vezérigazgatói feladatokkal is össze fogja hangolni. 

 

„Az előttünk álló legfontosabb feladat, hogy a hagyományosan Big 4 szolgáltatási területek mellé minél több új, és akár meglepő terméket, szolgáltatást vezessünk be a magyar piacon. A sikeres hazai megoldásokat pedig minél inkább el kell, hogy juttassuk a nemzetközi színtérre. Csak, hogy néhányat említsek: a Deloitte a világ második legnagyobb digitális ügynöksége, több száz kollégánk dolgozik blockchain megoldások kifejlesztésén, Közép-Európában a Deloitte Legal az egyik legnagyobb ügyvédi iroda, egyik legsikeresebb és leggyorsabban növekedő, EMEA szintű IT-biztonsági tanácsadó központunk pedig Budapesten található. Ezeket a szolgáltatásokat meg kell mutatnunk a magyar piacon is” – mondta Fülöp András.

 

Gion Gábor a jövőben a Deloitte Magyarország kormányzati kapcsolatainak fejlesztésére fókuszál, és továbbra is az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) vezetőjeként irányítja a Deloitte kínai vállalatokra fókuszáló üzletágát.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15