A Nikon bemutatta időjárásálló kompakt fényképezőgépét

forrás: Prím Online, 2017. június 2. 13:47

A Nikon bemutatja a minden időjárásnak ellenálló kompaktját, az új COOLPIX W300 fényképezőgépet, amely mély vízben is használható. Kalandkeresők számára tökéletes, könnyen kezelhető fényképezőgép, amely készen áll szabadtéri, városi, és minden más tevékenység megörökítésére. 

A COOLPIX W300 könnyen készít 16 megapixeles fényképet és 4K-/UHD-videót akár 30 m mélységben is – külön tokozás nélkül.  A szárazföldön is megbízható teljesítményt nyújtó, porálló kompakt gép.

 

–10 °C-ban is ugyanúgy készít fényképeket. Az ütésálló váznak köszönhetően akár a 2,4 méteres magasságból való leejtést is kibírja.  A nagy fényerejű, nagy látószögű NIKKOR zoomobjektív elsőrangú felvételek készítését teszi lehetővé mozgó téma esetén is, gyenge fényviszonyok mellett és a víz alatt egyaránt. A Makró mód a vízfelszín alatti és feletti apró csodákról rendkívüli közeli felvételeket rögzít. A GPS-, GLONASS- és QZS-támogatás egyszerűvé teszi a fényképek ellátását földrajzi koordinátákkal (geotag-felvételek) és a megtett útvonal naplózását. Továbbá a SnapBridge-csatlakozásnak köszönhetően a felhasználók valós idejű szinkronizálást hajthatnak végre egy okoseszközzel, vagy használhatják az okoseszközt távolról való fényképezéshez. 

 

Inês Bernardes, a Nikon Europe termékmenedzsere a következőket mondta: „Ha szereti a kalandokat, ezt a kompakt fényképezőgépet Önnek találták ki. Keljen útra a COOLPIX W300-assal, és megörökítheti az önfeledt szórakozást a medencében, a merülés során látott szépséget, vagy felvételt készíthet arról a merülésről, amelyért Advanced Open Water minősítést kap! Akár egy terepjáró hátsó üléséről készíthet is tájképet, vagy videóban örökíthet meg egy lesiklást – mindezt anélkül, hogy a fényképezőgépért kellene aggódnia. Ezen felül a SnapBridge-csatlakozással egyszerűen és azonnal megoszthatja kalandjait.”

 

 

Főbb jellemzők

  • Strapabíró kialakítás. Remek teljesítmény. Valódi szabadság. 30 méterig vízálló külön tokozás nélkül. Akár 2,4 méteres magasságból való leejtés esetén is ütésálló. Fagyálló akár –10°C-ig, valamint porálló is.
  • Lenyűgöző pillanatok. Kivételes képek. Érzékeny, 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő és f/2,8 fényerejű objektív 5x-ös optikai zoommal. A 10x-es Dynamic Fine Zoom  megkétszerezi az objektív látótávolságát, és képes még közelebb hozni a történéseket. 
  • Többet mutat a világból. Készítsen 4K/UHD felbontású és 30p sebességű felvételt vagy Full HD (1080p) felbontású videókat szárazföldön vagy víz alatt. Az új AE-rögzítés segítségével tökéletes minőségű videófelvételeket készíthet, ahogy a fényviszonyok változnak, amely a víz alatti felvételek készítésekor különösen hasznos.
  • Éles és biztos. A gyors autofókusznak és a Nikon lenyűgöző öttengelyes hibrid rázkódáscsökkentésének köszönhetően gyors, stabil, precíz felvételeket készít – szárazföldön és víz alatt.
  • Tudja, merre jár. Mutatja, merre járt. A fényképezőgép új Eszköz gombja azonnal megjeleníti a GPS-koordinátákat, a megtett lépések számát, a magasságot/mélységet vagy a légköri nyomást/víznyomást a kijelzőn.
  • Könnyen kezelhető a kalandokban gazdag élet során. Mély markolattal, nagy monitorral rendelkezik, és még víz alatt vagy kesztyűt viselve is egyszerűen működtethető.
  • A világ várja Önt. Találjon rá. A fényképezőgép állványmenete ugyanolyan hasznos a kiegészítők használatakor – mint például a Nikon SB-N10 víz alatti vakuja –, amennyire az időzített videók készítésekor.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09