Mindent fel a felhőbe, már a kicsiknek is

Élethosszig tartó licensz megoldással és on-demand beállításokkal segíti a Zyxel a kkv-k hálózati menedzsmentjét

forrás: Prím Online, 2017. június 29. 10:15

Bevezette új, elsősorban a kis- és középvállalkozások részére tervezett Nebula portfólióját a Zyxel. A tajvani gyártó új eszközei költséghatékony élethosszig tartó licensszel és fórum támogatással segíti a felhő technológia terjedését.

A Zyxel bővített, 100% felhő-alapú hálózati és menedzsment Nebula megoldásaival a kis- és középvállalkozások számára is központilag menedzselhetővé válik az összes vezetékes és vezeték nélküli eszköz. A menedzselt szolgáltatást biztosítók (MSP) és a kkv-k ezzel hatékonyabb és produktívabb multi-site felhő-alapú hálózatot építhetnek ki, és versenyképesebb, gyorsabb ügyintézést érhetnek el.

 

Rugalmas licensz modell

Habár a jelenlegi piacon elérhető legtöbb megoldás automatikusan leáll a licensz lejártával, a Zyxel Nebula ezt rugalmasan kezeli, és a lejárat után is futtatja az alapszolgáltatást, és zökkenőmentesen segíti a megújítási folyamatot.

 

Az on-demand szolgáltatás és a limitáltan elérhető, élethosszig tartó licensz extra rugalmasságot biztosít, amellyel a felhő-alapú menedzsment előnyei hosszabbtávon is élvezhetővé, gondtalanná válnak. Ha az előfizetés során használt Nebula eszközök cseréje szükséges, a szolgáltatás további költségek nélkül folytatódik, így a tulajdonosok részéről extra ráfordítás sem szükséges.

 

Kérdések és kívánságok esetén irány a Nebula fórum

A felhasználók részére elérhetővé válik az úgynevezett „Nebula Fórum” is, ahol a központilag kiadott dokumentumok és termékinformációk mellett az ügyfelek egymással is kapcsolatba léphetnek, sőt egyenesen a portfolió szakértőit kérdezhetik. A fórum egyfajta ötletbörzeként is szolgál: a felhasználók által közzétett bejegyzések közvetlenül a fejlesztőkhöz jutnak, akik a visszajelzéseket később beépíthetik a termékportfólióba is.

 

Szélesebb igények – átfogóbb termékportfolió

A non-PoE switch eszközök új sorozata (NSW100-10, NSW100-28) és az új, belépő szintű biztonsági átjáró (NSG50) is megérkezett az új Nebula családba, amellyel költséghatékonyan megoldható a hálózatok felhőbe való integrálása. „A Nebula család új jellemzőivel és kiegészítéseivel egyszerűsíteni akartuk az MSP-k és a kkv-k kihívásait, amivel szembesülnek a hálózati menedzsment során” – mondta Tresó Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. Hozzátette: „Jobbá tesszük a hálózati menedzsmentet és teljes értékű hálózati megoldást kínál azok számára, akik korábban a magas árak miatt nem tudták igénybe venni a felhő alapú szolgáltatásokat”.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05