Új vezérigazgató-helyettes a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2017. július 10. 11:45

2017. szeptember 1-jei hatállyal Dr. Budai J. Gergőt nevezik ki a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesévé. A 40 éves szakember mostani megbízatását megelőzően, az Invitel Csoport általános vezérigazgató-helyetteseként több mint ötéves felsővezetői tapasztalatot szerzett a hírközlési és az informatikai iparágban.

Dr. Budai J. Gergő a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyetteseként a társaság jogi, szabályozási, nagykereskedelmi, kommunikációs és felelősségvállalási területeinek irányítását látja el ez év szeptemberétől.

 

“A Vodafone-nak további izgalmas fejlesztési tervei vannak Magyarországon. Komoly szakmai és vezetői feladatként és kihívásként tekintek új megbízatásomra a Vodafone Magyarország menedzsmentjében. Az iparágban eltöltött több mint öt évem alatt rendkívül sokat változott és fejlődött ez az ágazat. Ezért is tartom inspiráló kihívásnak, hogy szakmai pályafutásomat a világ egyik legismertebb és legerősebb hírközlési márkájának hazai leánycégénél folytathatom, melyben korábbi munkáim során szerzett tapasztalataimra is építeni szeretnék” – fogalmazott kinevezése kapcsán Dr. Budai J. Gergő.

 

Az eredetileg jogi végzettségű szakember pályafutását a White & Case Nemzetközi Ügyvédi Irodánál kezdte. A brüsszeli, washingtoni és budapesti irodákban egyaránt dolgozott, olyan ügyfelekkel, mint a BAA International, a Colgate-Palmolive, a Magyar Fejlesztési Bank, a Novartis és az MNV Zrt. Ügyvédi pályafutását követően 2007-től 5 éven keresztül a Pfizer gyógyszeripari világcég jogi igazgatójaként tevékenykedett Magyarországon, majd később Romániában és a Cseh Köztársaságban is betöltötte a pozíciót.

 

A Vodafone-hoz történő csatlakozását megelőzően, Dr. Budai J. Gergő 2012 áprilisa óta volt a Mid Europa Partners többségi tulajdonában álló Invitel Csoport felső vezetésének tagja, általános vezérigazgató-helyettese az idei tulajdonosváltásig. Kiemelkedő szerepet játszott az Invitel Csoport refinanszírozásában, szerkezetének átalakításában, tartós növekedési pályára állításában és sikeres értékesítésében.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05