A Bell & Bain nyomdaipari vállalat a minőségre és a rugalmasságra összpontosít a Ricoh Pro VC60000 technológiával

forrás: Prím Online, 2017. július 14. 10:36

A Bell & Bain lesz az első európai könyvnyomtatással foglalkozó cég, amely a digitális nyomdai szolgáltatást a Ricoh Pro VC60000 tekercses ink-jet rendszerrel emeli még magasabb szintre.

Az Egyesült Királyság egyik legrégebbi nyomdája, a Glasgow-i székhelyű Bell & Bain szintén az első skót cég, amely befektet a Ricoh nagy sebességű ink-jet eszközébe.

 

1831-es alapítása óta a Bell & Bain szakterülete az üzleti, oktatási, pénzügyi, orvosi, tudományos és vallási könyvek, folyóiratok nyomtatása és kötése. A cég széleskörű gyártó berendezései digitális és offset nyomtató gépekből, valamint a könyvkötő eszközök széles választékából állnak.

 

Stephen Docherty ügyvezető igazgató magyarázata szerint: "A Ricoh Pro VC60000 technológiát kiemelkedő nyomtatási minősége miatt választottuk. Kiterjedt piackutatást és számos próbanyomást végeztünk, beleértve a különböző új tinták és tintafej technológiák használatát. Összességében úgy éreztük, hogy a Ricoh Pro VC60000 kínálja a leginkább egyenletes/konzisztens minőséget a piaci szegmensünk számára."

Nagy örömünkre szolgál, hogy elsőként mutathatjuk be a brit kiadói üzletágban."

 

 

Balról jobbra: Tony Campbell Bell & Bain Értékesítési Igazgató, Stephen Docherty Vezérigazgató és Karen Baillie Operatív Igazgató.

 

Eef de Ridder, a Ricoh Europe Kereskedelmi és Nyomdaipari Igazgatója, megjegyzi: "Örömmel tölt el minket, hogy egy ilyen rangos nyomdaipari cég felismerte a Pro VC60000 technológiában rejlő lehetőségeket. A rendszer új nézőpontba helyezi a kereskedelmi nyomtatók és a direkt marketing cégek eddigi nyomtatási megoldásait, és napjainkban, amikor a rugalmasság és a gyors reagáló képesség elengedhetetlen, előnyt jelent más könyvnyomtatással foglalkozó cégekkel szemben."

 

A Pro VC60000 több mint 6000 példányban készít el egy 128 oldalas könyvet egy normál nyolc órás munkaidő alatt. A Ricoh saját szabadalmazott multidrop tintasugaras technológiájával, a Ricoh saját tintáival és Digitális Front End-el a Pro VC60000 csökkenti a készenléti időt, gyorsítja a lapfordítást, maximalizálja a hatékonyságot és lehetővé teszi a költségek pontosabb ellenőrzését. Rendkívül funkciógazdag és innovatív megoldást kínál a nagy sebességű tintasugaras nyomtatási műveletekhez illetve azok számára, akik a hibrid technológiát kihasználva tervezik gépeik korszerűsítését.

 

A Bell & Bain szeptemberben telepíti a Ricoh Pro VC60000 technológiát.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Mesterséges intelligenciával készítik össze az Unilever B2C webshopjának rendeléseit

Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi a komissiózási feladatokat a Waberer’s Csoport leányvállalata, a WSZL az Unilever Magyarország Unishop elnevezésű B2C webshopjában. Az új megbízásnak köszönhetően a Waberer’s eddigi tevékenysége bővült és egy 14.500 négyzetméteres raktári terület kezelése mellett immár az Unishop raktárlogisztikai és fullfilment kiszolgálását is végzi. 

2024. április 17. 14:50

Terjednek az alacsony kódú technológiák

Az elmúlt években állandó slágertéma volt a globális informatikushiány, majd elkezdtek záporozni a hírek a techszektorban zajló tömeges elbocsátásokról és a szakértők máris a vészharangokat kongatták. A fordulatot a legtöbben a mesterséges intelligencia számlájára írják, ugyanakkor egyre nagyobb szeletet hasítanak a piacból a low-code platformok is. Ezekkel minimális kézi kódolással fejleszthetünk gyorsan és hatékonyan, miközben rugalmasan alkalmazkodhatunk a változó igényekhez és egyszerűen hangolhatjuk össze az üzleti és technológiai szempontokat. 

2024. április 17. 10:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09