MKB Bank: elindult az online számlanyitás!

forrás: Prím Online, 2017. július 20. 13:10

Az MKB Bank a jogszabály hatályba lépésének első napjától lehetővé tette leendő ügyfeleinek, hogy új bankszámlájukat az interneten keresztül is megnyithassák. A számla nyitását követően az ügyfelek azonnal hozzájuthatnak virtualizált bankkártyájukhoz is, amelyet az MKB PAY mobilalkalmazással rögtön használhatnak anélkül, hogy bankfiókba kellene fáradniuk. 

A mai naptól személyes megjelenés nélkül - videó chat funkcióval - is megtörténhet a lakossági ügyfelek azonosítása, a szerződéskötés. Ezt követően az MKB Bank 2 órán belül megnyitja a bankszámlát és azzal egyidejűleg elküldi azokat az azonosítókat, amelyekkel az ügyfelek hozzájuthatnak az MKB PAY-be virtualizált MasterCard bankkártyájukhoz és azt azonnal elkezdhetik használni. Ezzel megszűnik a bankkártya kézhezvételéig tartó várakozási idő.

 

Az ügyfelek az online számlanyitás során MKB Digit@ll számlacsomagot is igényelhetnek, amelyet készpénzmentességgel 0 Ft-ra csökkenthető havi díjért használhatnak. Azonnali kártyavirtualizációval igényelt online számlanyitás esetén az első ötezer ügyfélnek 5.000 forintot jóváír a bank a megnyitott számlán. 

 

 

Az MKB Bank élen jár a legújabb digitális technológiák banki bevezetésében: a tavalyi évtől használható az MKB Mobilbank alkalmazás, idén május óta az NFC-képes Androidos telefonokon elérhető MKB PAY szolgáltatással lehetséges az okostelefonos fizetés. Ebbe a fejlesztési koncepcióba illeszkedik a mostantól elérhető online számlanyitás is, mely hamarosan iOS eszközzel is elérhető lesz. 

 

Hetényi Márk, az MKB Bank retail és digitális vezérigazgató-helyettese: „Kiemelten fontos volt számunkra, hogy a jogszabályok hatályba lépésének első napjától biztosítsuk az online számlanyitást. Ez a lehetőség korábban nem tapasztalt gyorsaságot és rugalmasságot garantál új ügyfeleink számára. Az online számlanyitás előkészítését és elindítását három hónap alatt sikeresen megvalósítottuk. Azon dolgozunk, hogy az MKB Bank termékei és szolgáltatásai - legyenek azok akár a már bemutatott és ügyfeleink által használható fejlesztéseink vagy azok, amelyekkel hamarosan piacra lépünk - a legnagyobb elégedettséget és ügyfélélményt biztosítsák.”

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05