A Tech Data új globális márkát vezet be

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 27. 15:22

A Tech Data ma bevezette új márkaidentitását, amely a technológiai termékek és szolgáltatások forgalmazása területén globálisan piacvezető vállalat kibővült lefedettségére és szolgáltatási körére helyezi a hangsúlyt. 

Az Avnet Technology Solutions üzletágának év elején történt transzformációs felvásárlását követően a Tech Data egységes globális márkát hozott létre, amely az új egyesített szervezet globális lefedettségére, hatékonyságára és technikai szakértelmére épít. A Tech Data mostantól világszerte egységes márkaként működik az összes piacán, lehetővé téve értékesítési partnereinek, hogy a vállalat végpontok közötti termékeinek, megoldásainak és szolgáltatásainak páratlan portfóliójából profitálhassanak.

 

„Vállalatunk jövőbe tekintő átalakítása során a Tech Data márka is átalakult. Ma büszkén mutatjuk be az új Tech Data-t, és nyitjuk meg vállalatunk történetének következő fejezetét” – mondta Bob Dutkowsky, a Tech Data elnök-vezérigazgatója. „A Tech Data név már bizonyított erejére építve új, globális márkánk egységesen kínál integritást, szakértelmet és kiválóságot.”

 

„A Tech Data az IT forgalmazási csatornák piacának iránymutató szereplője, célunk sikerre vinni ügyfeleinket és beszállítóinkat. Csapataink különösen magas speciális szakértelemmel rendelkeznek a következő generációs technológiák terén, széleskörű szoftver- és szolgáltatásportfóliót kínálnak, és az iparág legjobb logisztikai rendszerével rendelkeznek – egy olyan globális IT ökoszisztémára támaszkodva, amely egy laptop eladásától kezdve a legkomplexebb többszállítós megoldás konfigurálásáig bármit el tud végezni. A Tech Data olyan vállalat lett, amely a termékek mellett üzleti eredményességet is szállít, ezért nagy izgalommal tekintünk a jövőbe, melyben segítünk összekapcsolni a világot a technológia erejével.” 

 

 

A Tech Data annak érdekében, hogy párhuzamosan specializált megközelítést alkalmazzon, és biztosítsa ugyanazt a kivételes szolgáltatási színvonalat, amelyet partnerei elvárnak, két fő megoldás-portfólióba csoportosította a Tech Data márkanév alá tartozó kínálatát:

  • A Tech Data Endpoint Solutions portfóliója, mely korábban a vállalat „broadline” kínálataként, vagyis széles körű portfóliójaként volt ismert, elsősorban számítógépes rendszereket, mobiltelefonokat és tartozékokat, nyomtatókat, perifériákat, kellékeket, szoftvereket és fogyasztói elektronikai termékeket tartalmaz. 
  • A Tech Data Advanced Solutions portfóliója elsősorban adatközpont-technológiákat foglal magába, többek között tároló és hálózati eszközöket, szervereket, fejlett technológiás szoftvereket, valamint konvergens és hiperkonvergens infrastruktúrákat. Ugyancsak ebbe a portfólióba tartoznak a következő generációs technológiák is, mint például a felhőalapú, az IoT, a mobilitási, a biztonsági és az analitikai megoldások. 

 

A Tech Data következő generációs technológiai megoldásai, valamint a vállalati szolgáltatás-kínálata – többek között az életciklus-menedzsment, CRM, integrációs és ellátási lánccal kapcsolatos szolgáltatások – átívelik a vállalat Endpoint és Advanced Solutions portfólióját. A két megoldás-portfólió mellett a Tech Data továbbra is megtartja a három specializált megoldás szállító márkáját, melyek a következők: Datech Solutions, Maverick AV Solutions és Global Computing Components. A Tech Data vállalatokra szakosodott pán-európai márkája, az Azlan idővel átalakul, és beolvad a vállalat Advanced Solutions portfóliójába. 

 

Bár a Tech Data logója változatlan marad, a vállalat színpalettája és grafikai eszközei megújultak, hogy a megszokott értékek mellett immár az új dimenziókat is kifejezésre juttassák, egy modern, globális márkában egyesítve a Tech Data és a Technology Solutions egyedülálló potenciálját. A Tech Data emellett új célt, jövőképet és küldetést is megfogalmazott. 

 

Az megújult Tech Data-val kapcsolatban a következő weboldalon találhat további információkat: http://www.techdata.com/thenewtechdata/.

 

A Tech Data Magyarországon jelenleg az Advanced Solutions portfólióval és két specializált megoldásokat szállító márkájával van jelen, és a következő gyártók megoldásait teszi elérhetővé partnerei számára: A-DATA, Adobe, ATI, AutoDesk, Avago/LSI/3Ware, Brocade, Chip PC, Cisco, Commvault, Dell EMC, Emulex, Exar (Neterion), Hewlett Packard Enterprise, IBM, Intel, Kingston Technology, Lenovo, Oracle, QLogic, Quantum, Red Hat, Sapphire, Spectek, Supermicro, Toshiba, Uniwide Technologies, VMware, Western Digital.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05