Ahol a HR rocksztárjai és a zeneipar személyzetisei találkoznak

forrás: Prím Online, 2018. május 31. 15:03

Sztárokkal invitálja a hazai HR-eseket a világ egyik legnagyobb HR-eseménye, amelyet az SAP rendez meg június 18-20. között Berlinben. A SuccessConnect elnevezésű rendezvény olyan sztárokat vonultat fel előadóinak sorában, mint Bock László, a Google egykori alelnöke és Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere.

Bock László jelenleg a gépi tanulással foglalkozó startup, a Humu társalapítója és vezérigazgatója, aki a Google egykori, HR ügyeiért felelős alelnökeként vált világszerte ismertté. A magyar származású szakértő nevéhez fűződik a fejlett munkaerő-elemzés (people analitics) bevezetése a keresőóriásnál, a cég dolgozói létszáma pedig hatezerről mintegy 75 ezerre nőtt Bock vezetése alatt. Maga a HR-szakértő pályafutása is érzékletesen szemlélteti a jövő munkahelyének koncepcióját. A Google-nél kialakított munkakultúra rövid idő alatt világszerte legendássá vált, Bock vezetése alatt a vállalat több mint 150 elismerést söpört be kivételes munkáltatói attitűdjének köszönhetően, és csak az Egyesült Államokban hétszer nyerte el az év legvonzóbb munkáltatója díjat.

 

Bock László előadásában nem csupán a Google alelnökeként szerzett tapasztalatait összegző, 2015-ben megjelent könyvének kulisszáiba enged bepillantást, de komplett útitervet is vázol a résztvevők számára, hogy miként építhetnek fel egy „verhetetlen szervezetet”. 

 

A berlini rendezvény egyik további magyar vonatkozása, hogy a MOL Csoport prezentálja a HR digitalizálásával elért eredményeit a globális közönség előtt. Olyan további vállalatok osztják meg tapasztalataikat, mint például a Vodafone, a Sberbank, a Decathlon, a Dr. Oetker.

 

 

Az SAP június végi HR-rendezvényének egyik díszvendége és keynote előadója Bruce Dickinson, az Iron Maiden énekes-frontembere lesz. A metállegenda Berlinben arról tart majd előadást, hogy miként hat a szenvedély, a kreativitás és az integritás az ember életére és munkájára. A 3000 HR szakembert váró eseményen Bruce Dickinson egy kevésbé közismert oldaláról is bemutatkozik, az angol énekes ugyanis pár éve saját légitársaságot alapított az Egyesült Királyságban, a Cardiff Aviationnek jelenleg is ő az elnöke, de emellett egy brit prémium sörmárka építésében is részt vesz sörfőző mesterként. 

 

Tavaly Sir Richard Branson tartott előadást a HR vezetőknek.

 

„A mostani rendezvény egyik kiemelt célja, hogy valós eseteken keresztül mutassa be, miként segíti a HR szakma hatékonyságát a digitalizáció” – mondta el Majoros Gábor, az SAP SuccessFactors hazai üzletágvezetője.

Kulcsszavak: SAP HR SuccessConnect

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már 250 SafeCross okoszebra védi a magyar gyalogosok biztonságát

2024. április 13-án, Debrecenben ünnepélyes családi rendezvényen adta át a Pearl Enterprises Kft. az általa fejlesztett 250. SafeCross okoszebrát.

2024. április 16. 18:10

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09