A Fujitsu SAP-szoftverekhez készült szolgáltatási és infrastruktúra-portfólióval egyszerűsíti a digitális átalakulást

forrás: Prím Online, 2018. június 7. 09:48

A Fujitsu segít ügyfeleinek a digitális világ követelményei szerint egyszerűsíteni, átalakítani és megújítani vállalati működésüket. Az Orlandóban június 5. és 7. között megrendezett SAPPHIRE NOW és éves ASUG konferencián a vállalat bemutatta, miként használják a világ szervezetei SAP-szoftverekhez kidolgozott megoldás- és szolgáltatásportfólióját digitális átalakulásuk támogatására. A co-creation koncepció jegyében az ügyfelekkel szoros együttműködésben, az SAP HANA és az SAP S/4HANA platformhoz fejlesztett élvonalbeli megoldások elősegítik a hatékony működést, a hozzáadott érték teremtését és a még jobb üzleti eredmények elérését.

A Fujitsu testre szabott megoldásokat állít össze a digitális infrastruktúra egyszerűsítését, átalakítását és támogatását célzó innovációiból – a felhőszolgáltatásoktól kezdve a helyben telepített rendszerekig, minden területen. Kiterjedt technológiai, infrastruktúra- és szolgáltatáskínálata, köztük a felhőre, a mesterséges intelligenciára, a Big Datára és a dolgok internetére épülő fejlett képességei, robusztus alapokat kínálnak a teljeskörűen optimalizált, valódi üzleti érték teremtésére alkalmas, jövőbiztos alkalmazásokhoz most, hogy egyre több szervezet áll át digitális üzleti platformként az SAP S/4HANA-ra.

 

A digitális átalakulás felgyorsítása érdekében a Fujitsu zökkenőmentes átállási útvonalat kínál ügyfeleinek az SAP S/4HANA-ra. Átfogó portfóliót, elődefiniált és előtesztelt komponenseket tartalmazó, kipróbált és megbízható megoldásokat biztosít az SAP-szoftverekhez.

 

A Fujitsu FlexFrame Orchestrator felügyeleti szoftverrel dolgozó PRIMEFLEX for SAP HANA integrált rendszer segítséget nyújt a szervezeteknek a digitális átalakuláshoz szükséges, rendkívül nagy adatfeldolgozási teljesítményt igénylő alkalmazások bevezetéséhez. A felhasználó vállalat az adattömeg gyors ütemű növekedéséhez igazodva skálázhatja a rendszert. 

 

A Fujitsu  kínálatának része a felhő, a hibrid és többfelhős megoldások gyors bevezetésére egyedülálló lehetőséget biztosító „Fujitsu XpressWay for SAP S/4HANA” módszertan; az SAP Leonardóra épülő SMART alkalmazásfelügyeleti és digitális innovációs szolgáltatások; a felhőhosting, a menedzselt szolgálatások és a nagyvállalati biztonsági megoldások.

 

„Az IT stratégiai értékét felismerve a szervezetek megvizsgálják, hogyan tudnák hasznosítani az új technológiákat, pl. a gépi tanulást az üzleti innováció ösztönzésére és digitális jövőjük alakítására. Ahhoz, hogy üzleti növekedésük szolgálatába tudják állítani a technológiát, képesnek kell lenniük gyorsan reagálni, tanulni és skálázni működésüket. A Fujitsu megoldásaival kiaknázhatják azokat a képességeket, amelyeket a szolgáltatásvezérelt innovációt és alkalmazásokat támogató, nagy teljesítményű központi digitális platformként az SAP S/4HANA kínál számukra” – mutatott rá Wolfgang Hopfes, a FUJITSU EMEIA-régióbeli SAP-üzletágának vezetője. 

 

A SAPPHIRE NOW konferencián a Fujitsu kiállítja SAP Leonardóra épülő, intelligens hálózatba kapcsolt gyártási és Smart Factory megoldásait, SAP Leonardóhoz készült gyorsító megoldásait, és a kiskereskedőket a csalás miatt elszenvedett veszteségek visszaszorításában segítő Fujitsu Fraud Prevention megoldást. 

 

A SAPPHIRE NOW és az éves ASUG konferencia a világ egyik legrangosabb üzleti technológia rendezvénye és a legnagyobb ügyfelek által szervezett SAP-konferencia. Egyedülálló lehetőséget kínál a résztvevők számára a tanulásra, valamint az ügyfelekkel, SAP-vezetőkkel, -partnerekkel és -szakértőkkel folytatott kapcsolatépítésre. 

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05