Az Euronics is egyesít: több mint 100 év tapasztalatát gyűjti egy fedél alá

forrás: Prím Online, 2019. április 3. 08:46

Az Euronics is nagy bejelentést tett a közelmúltban nyilvánossá vált kereskedelmi fúzió híre után: a műszaki piac tapasztalatát egyesíti a cégben!

Az elmúlt években a vállalat vezetése tudatosan alakította át a menedzsmentet, 2019-ben pedig az Euronics márka teljes imidzsváltását tűzte ki célul. A több éven át zajló, belső megújulási folyamatoknak köszönhetően a kereskedelmi piac kiváló vezetői egyesítik erőiket. 

 

Az Euronics is egyesít, de másképp

Az összesen több mint 100 év tapasztalattal rendelkező Euronics csapat (a fotón balról jobbra), Hunyady László, marketing és értékesítési igazgató, Zentai Gergely, műszaki igazgató, Fazekas Zsolt, alapító-tulajdonos, Fazekas Bálint, nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgató, Dr. Sándor Lilian, gazdasági és jogi igazgató, Rohrböck András, beszerzési igazgató, Tóth József, logisztikai igazgató, Juhász Szabolcs, hitel és egyéb szolgáltatások igazgató, Kóbor Attila, informatikai igazgató a vállalat 1250 dolgozójával együttműködve valósítja meg a 2019-es terveket.

 

 

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy olyan hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező kollégák kerültek az Euronics élére, akiknek tudása, hozzáértése alapozta meg a cég fennállásának legnagyobb árbevétel-növekedését, ezáltal vállalatunk piaci pozíciója tovább erősödik. Erőinket tehát nem kereskedelmi fúzióval, hanem belső megújulás révén egyesítettük, egységesítettük.” – nyilatkozta Hunyady László a bejelentés kapcsán. 

 

Az egységesítéssel a 2019-es megújulási lépések hatásai hamarosan országszerte is érezhetők lesznek. 

Kulcsszavak: +céginfo Euronics

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05