Új Commvault HyperScale célgépeivel a Fujitsu még több lehetőséget kínál a biztonsági mentés terén

forrás: Prím Online, 2019. április 11. 09:59

Tárolóportfólióját a Commvault HyperScale célgépekkel bővítve a Fujitsu páratlanul széles választékot kínál ügyfeleinek az üzleti igényeikhez és költségvetésükhöz igazodó mentési megoldásokból.

A horizontálisan bővíthető (scale-out) architektúra alapjain megépített Commvault HyperScale célgépek központi elemei a Fujitsu nagy teljesítményű PRIMERGY szerverei. A bővülő adattömeghez igazodva skálázható rendszerek a felhőre jellemző költséghatékonysággal működnek, és mind teljesítményüket, mind kapacitásukat illetően teljes körűen skálázhatók. Az üzletileg kritikus mentési adatok így mindenkor a fizikai helyszín határain belül maradnak. Skálázhatóságuknál fogva különösen alkalmasak közepes és nagy méretű környezetekbe. A Fujitsu célgépeit használó menedzselt szolgáltatók agilis módon gondoskodhatnak az egyre nagyobb mennyiségű adat biztonságáról.

 

A Fujitsu hardvereivel szorosan integrált Commvault HyperScale célgépek jelentősen egyszerűsítik a teljes körű adatbiztonsági és adatkezelési megoldás kialakítását. Az előtesztelt, egységes célgépek több mint 200 technológiai platformmal működnek együtt – operációs rendszerekkel, alkalmazásokkal, tárolótömbökkel, hypervisorokkal és nyilvános felhőkkel. Támogatják az alkalmazásfüggő mentést, a piacvezető adatbázisokat és az átfogó automatizációs megoldásokat. Felhasználóik modern előfizetéses konstrukcióban, szabadon bővíthetik a szükséges számítási, adattárolási és szoftverlicencek körét. A célgépek natív módon kezelik az online mentést a hibrid IT-környezetben, és együttműködnek valamennyi vezető felhőadattárolási platformmal. 

 

 

A Commvault célgépek a Fujitsu nemrég bemutatott ETERNUS CS200c integrált célgépeivel is együttműködnek. Egyszerű rendszerkapacitás-bővítési lehetőséget kínálnak, és sokféle rugalmas és öröklicenccel rendelhetők, teljesen függetlenül a célgép hardverétől. Így a felhasználó vállalat igény szerint frissítheti hardvereit, és áthelyezheti meglévő licenceit egy új rendszerre. Az előfizetéses licenccel rendelhető Commvault HyperScale célgépek és az öröklicenccel megvásárolható Fujitsu ETERNUS CS200c célgépek egyedülállóan széles választékot nyújtanak skálázhatóság és kereskedelmi modellek szempontjából. Így felhasználóik még szabadabban építhetnek ki belőlük testre szabott, felhőkész infrastruktúrát a biztonsági mentéshez és visszaállításhoz. 

 

A Fujitsu könnyen kezelhető mentési célgépeinek átfogó portfóliójában mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő teljesítményű, skálázhatóságú és funkcionalitású adatbiztonsági megoldást – a kívánt licencmodellel. 

 

Ár és piaci bevezetés

A Commvault HyperScale HS1300, HS3300 célgépek és a Commvault Remote Office 1100 célgép azonnal megvásárolhatók az EMEIA-régióban közvetlenül a Fujitsutól és SELECT viszonteladó partnereitől. Áruk konfigurációtól függően változik. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05