Sztárdömping a SZINen

forrás: Prím Online, 2019. július 26. 16:27

Napfény, barátság, gyönyörű lányok, fergeteges koncertek és semmihez sem fogható atmoszféra a Tisza partján, Szegeden. 4 napig a fesztiválozóktól nyüzsög a partfürdő és a város, augusztus 28-tól 31-ig.

Amikor az ország fesztiváljai már lecsengtek, a Szegedi Ifjúsági Nap még mindig lehetőséget ad egy utolsó, nagy bulira.  Magyarország legnagyobb múltú fesztiválja az egyik legjobb hangulatú rendezvény a hazai pályán, ahol jó a zene, szép a város, vonzó a folyópart és nem utolsó sorban olcsó a fesztivál.  Annak ellenére, hogy a SZIN a legzsebbarátabb buli, évről évre felsorakoztat – a hazai élvonal mellett – több nemzetközi sztárt is.

 

 

Fellép, többek között a holland származású DJ, zenei producer, a világ legjobb DJ-i között számon tartott, a DJ Mag Top 10-ben évek óta biztos helyet foglaló Nick van de Wall, azaz Afrojack. Velünk lesz a SZIN-en a brit electropop és dancepop, de a klasszikus zenével is operáló világsztár zenekar, a Clean Bandit. A különböző releváns slágerlistákon töretlenül élmezőnyben járó Clean Bandit Rather Be című száma 2015. februárjában az 57. Grammy díjkiosztón megkapta a legjobb dalnak járó díjat is, a Sean Paullal és Anne-Marie-val készített Rockabye-t pedig több mint két milliárd ember nézte meg a legnagyobb zenemegosztó oldalon.

 

Legújabb, What is love? című albumukat Magyarországon először a SZIN-en hallgathatjuk meg élőben.

 

Érkezik a SZINre a spanyol származású, de Berlinben - élő mindössze 28 éves - Alvaro Soler is, akivel itt találkozhat először élőben a hazai fesztiválközönség. A barcelonai Soler leginkább spanyolul megírt, latinos hangulatú tánczenéi azonnali közönségsikernek örvendtek, legismertebb dala a Sofia, ami hetekig szerepelt a magyar slágerlisták élén is. Tavaly ősszel pedig Megjelent Alvaro Soler legújabb albuma, a Mar De Colores.

 

 

Szegedre tart a techno lemezlovasok thai hercegnője, Nakadia is, és visszatérő vendég - a közönség nagy örömére - a fergeteges bulikat produkáló Dubioza Kolektiv. Hazai fesztiválok közül először a SZIN-en lép fel a Tomorrowland, az Ultra Music Festival és a legmenőbb amerikai és európai klubok visszatérő fellépője, Salvatore Ganacci, kinek legújabb száma, a Horse, idén áprilisban került ki és és lassan 10 M megtekintést számlál a legnagyobb videomegosztón. Jay Hardway neve pedig már ismerős a hazai rajongóknak, ő olyan ikonokkal dolgozott együtt mint pl. Martin Garrix a Wizard, Spotless, Voodoo és az Error 404 számokon.

 

Július 31-ig kedvezményes bérleteiteket, mindössze 23.990 forintért lehet beszerezni! Csak egy kattintás itt: https://jegyek.szin.org/ 

Kulcsszavak: fesztivál SZIN

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50