Az OKI Europe forgalomba bocsátja a SENDYS Explorer szoftvercsomagot

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 2. 17:02

Az OKI Europe Ltd bejelentette a több flottára is alkalmazható SENDYS Explorer szoftver megjelenését. Az OKI-exkluzív, teljes körű szoftvermegoldás minden iparág és szervezet felhasználói számára lehetővé teszi, hogy még többet hozzanak ki OKI nyomtatóikból és multifunkciós készülékeikből. A felhasználók digitalizálhatják és kezelhetik dokumentumaikat, távolról vezérelhetnek nyomtatási feladatokat, fokozhatják a biztonságot és csökkenthetik a hulladék mennyiségét – a vállalkozásoktól kezdve egészen a kiskereskedelmi egységekig és egészségügyi szervezetekig, sőt még ezeken túlmenően is.

Az OKI irodai nyomtatók portfóliójával kompatibilis SENDYS Explorer segít a vállalatoknak ellenőrzésük alatt tartani dokumentumaik kezelését és nyomtatóflottáikat. A szoftver egy felhasználóbarát színes érintőképernyőnek köszönhetően könnyedén hozzáférhető mind asztali számítógépen/laptopon, mind mobiltelefonon, valamint az OKI sokoldalú multifunkciós készülékein, emellett pedig idő- és költségmegtakarítást elősegítő kiegészítő funkciók széles tárházát kínálja.

 

A SENDYS Explorer és a SENDYS Flottakezelő díjmentesen áll az OKI-ügyfelek rendelkezésére, míg a SENDYS Explorer Premium OCR és a SENDYS Explorer Output Manager, valamint a Flex Connector és Flex Connector Plus bővítmények opcionális extraként vásárolhatók meg.

 

A SENDYS Explorer általános funkciói 

  • OCR – A beolvasott vagy feltöltött fájlok optikai karakterfelismerése
  • „Szkennelés saját részre” dokumentumkönyvtár
  • Dokumentumok távoli hozzáférése és kezelése
  • Magánjellegű és nyilvános fájlok dokumentumkezelése
  • Felhőtárhelyekről való nyomtatás a fájlok nyomtatóról, számítógépről vagy okostelefonról történő elérésével
  • Díjmentesség az OKI-ügyfelek számára

 

A csomag díjmentesen tartalmazza a SENDYS Explorer Flottakezelőt az ügyfelek számára. A Flottakezelő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról tekinthessék meg a flotta részét képező nyomtatók és multifunkciós készülékek valós idejű állapotát, valamint, hogy távolról kezeljék a firmware-frissítéseket, beleértve azok ütemezését a mindennapi ügyvitelre gyakorolt hatás minimalizálása érdekében. A flottakezelés tekintetében az eszköz egyszerűbb karbantartást és megnövekedett költséghatékonyságot biztosít, mivel a felhasználók egy személyre szabott irányítópult segítségével készíthetik el jelentéseiket (például használati statisztikákat és a készülékekkel kapcsolatos figyelmeztetéseket).

 

 

Csatlakozási lehetőségek

A Csatlakozási lehetőségek segítségével a felhasználók dokumentumokat küldhetnek számos célhelyre, beleértve a Dropbox, OneDrive, OneDrive for Business, Google Drive és Microsoft SharePoint felületeket is. 

 

A Flex Connector bővítmény a dokumentumok számos céltípusra történő szkennelésével, átvitelével és megosztásával kapcsolatos lehetőségeket biztosít azok gyors tárolása, lekérdezése és kezelése céljából, fokozva ezáltal az alkalmazottak produktivitását és a biztonságot. A dokumentumkonfiguráció magába foglalja a beviteli mezőket, a mappalétrehozást és az automatikus fájlnév-generálást. Emellett parancsikonok létrehozását is lehetővé teszi az OKI sokoldalú multifunkciós készülékein és az okostelefonokon keresztül elérhető személyre szabott munkafolyamatokhoz.

 

A Flex Connector Plus tartalmazza a Flex Connector bővítmény nyújtotta összes előnyt, kiegészítve a zonális optikai karakterfelismerés funkcióval. Ennek segítségével az adatmezők metaadatok formájában kinyerhetők a dokumentumokból, és automatikusan importálhatók bármely, harmadik féltől származó alkalmazásba a gyors és biztonságos dokumentumlekérés érdekében. A kinyert adatok ellenőrizhetők az OKI multifunkciós készülékeken a hibák kockázatának csökkentése céljából.

 

További opciók 

A SENDYS Explorer Premium OCR dokumentum-digitalizálást biztosít az ABBYY megoldásával működő korszerű optikai karakterfelismerési technológia révén. Ez lehetővé teszi a betűk és szavak szkennelt dokumentumokban történő számítógépes azonosítását, így a felhasználók a hagyományos szöveges dokumentumokhoz hasonlóan szerkeszthetik, másolhatják, elemezhetik és nyerhetik ki a tartalmat. 

 

A SENDYS Explorer Output Manager a felhasználók nyomtatási, másolási és szkennelési tevékenységei feletti ellenőrzési lehetőséggel ruházza fel a rendszergazdát, ami által biztosítja a kinyomtatott dokumentumok biztonságos kezelését. A nyomtatási feladatokat olyan felhasználó-hitelesítési folyamatok védik az OKI készülékeken, mint a felhasználók hálózati hitelesítői adataival, PIN-kódjaival és proximity kártyáival történő azonosítás. A nyomtatott dokumentumok emellett lekérhetők bármely Pull Print-kompatibilis készülékről is. A nyomatkezelési jelentés teljes átláthatóságot biztosít a vállalkozások számára a nyomtatási költségekről. Lehetővé teszi az anyagpazarlás megakadályozását, valamint az olyan irányelvek érvényesítését, mint a korlátozott színes nyomtatás, hogy csak az azt ténylegesen igénylő felhasználók nyomtathassanak színesben, teljes körű átláthatóságot és ellenőrzést biztosítva ezáltal a nyomtatási költségek felett.

 

„Nagy öröm számunkra, hogy bejelenthetjük az OKI-exkluzív, nagy teljesítményű SENDYS Explorer szoftvercsomag megjelenését” – mondta Steve Coombs, az OKI Europe Ltd megoldásokért és MPS-szolgáltatásokért felelős termékmenedzsere. „A több flottára alkalmazható szoftver minden OKI irodai nyomtatóval kompatibilis, és rendkívül hasznosnak fog bizonyulni végfelhasználóink számára, akik így időt és pénzt takaríthatnak meg. A SENDYS Explorer számos messze ható előnyt biztosít számukra a megnövekedett produktivitástól kezdve a fokozott hatékonyságig és biztonságig terjedően.”

 

„Ügyfeleink mostantól képesek lesznek a dokumentumok digitalizálására, megosztására és rendszerezésére, a munkafolyamatok egységesítésére, a biztonság növelésére és a hulladék mennyiségének csökkentésére. Közel 30 000 készülékre több mint 6000 példányszámban történő telepítésével a SENDYS Explorer bizonyított eredményekkel rendelkezik: számos iparág vállalatának segített a lehető legjobb teljesítmény elérésében a nyomtatási tevékenységeik terén.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05