Elindult az orvosi szolgáltatások online piactere

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 7. 10:06

Elindult az első, átfogó, online egészségügyi foglalási rendszer, a Healhop. Az innovatív magyar startup célja, átlátható információkat adni elérhető kezelésekről, valamint a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban összekötni a betegeket és a minőségi magánegészségügyi intézményeket. A startup elindulásához az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures inkubációs tőkebefektetése járult hozzá. 

A Healhop abból a felismerésből született, hogy a betegek világszerte, így már Magyarországon is mind gyakrabban fordulnak az internethez, ha egészségügyi problémával néznek szembe. Az orvos vagy szolgáltató kiválasztása sok utánajárást igényel, még akkor is, ha egyre több információ áll rendelkezésre. A www.healhop.com címen elérhető új internetes felület segít megtalálni a páciens számára leginkább megfelelő kezelést, és néhány kattintással eljuttatni az időpont foglalásig.

 

A Healhop az első piactér, amely bizonyítja, hogy a magánegészségügyben is működhet a más területeken már megszokott kényelmes, internetes vásárlási modell. Az átláthatóság érdekében a vállalkozás minden orvosi szolgáltatást árának feltüntetésével és tartalmának részletes leírásával együtt jelenít meg. A Healhop folyamatosan frissülő, válogatott ajánlatokkal segíti a felhasználókat a számukra megfelelő orvosi szolgáltatás és intézmény kiválasztásában, és egyben lehetőséget biztosít a foglalásra. Emellett intenzív online promóciós munkát végeznek, levéve ezt a fajta terhet a szolgáltatók válláról. Az úttörő vállalkozás megbízhatóságát a felhasználók értékelései és a Healhop közeljövőben bevezetésre kerülő saját fejlesztésű Kiválósági Tanúsítványa biztosítja. 

 

„Küldetésünk megépíteni azt a hidat, amely összeköti a betegeket és az egészségügyi intézményeket, éljenek bármilyen messze is egymástól” – mondja Kövesdi Gábor, a Healhop ügyvezetője. 

 

A Healhop fejlesztését és üzemeltetését széles nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakértői csapat végzi, amelynek tagjai többek között az egészségügy, turizmus és szoftverfejlesztés területeiről érkeztek.

 

Az új startup folyamatos fejlesztésének finanszírozási hátterét Széchenyi 2020 program forrásaiból, az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Inkubációs programjának keretében elnyert tőkebefektetés teremti meg.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05