Olasz sztárépítész páros készített installációt az LG standjára a 2019-es IFA-n

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 22. 11:37

A 2019-es, berlini IFA szakkiállításon mutatkozik be az LG és a nemzetközi építészeti vállalat, a Studio Fuksas egyedülálló, közös installációja. 

A Fuksas tervezőpáros Infinity, azaz Végtelen című alkotása az LG SIGNATURE márka által képviselt stílust és az abban rejlő lehetőségeket hangsúlyozza ki, valamint jól szemlélteti a formatervezés kiemelt szerepét az LG ultraprémium termékcsaládjának megalkotásában és fejlődésében.

 

„A művészet inspirálja a technológiát, a technológia pedig teljessé teszi a művészetet” — erre a filozófiára épít az LG és a Fuksas tervezőpáros együttműködése, amely technológia és művészet egymásra hatását és szimbiotikus kapcsolatát szemlélteti a 2019-es IFA-n. Massimiliano és Doriana Fuksas nemzetközileg elismert építészeti vállalata, a Studio Fuksas jellegzetes kortás munkái a világ számos pontján megtekinthetők repülőtereken, múzeumokban, kulturális központokban, templomokban és épületek belső tereiben. A cég talán legikonikusabb alkotása az új római kongresszusi központ (Roma Convention Center and Hotel) üveg- és acélszerkezete, amely otthont ad a 15 000 négyzetméternyi áttetsző üvegszállal borított, monumentális Cloud nevű térplasztikának.

 

 

Az Infinity című kiállításon Fuksas egy kaleidoszkóp-mintát mutat be, melyet az elegáns, mégis letisztult hatszög alakzattal — Fuksas munkáinak jellemző formájával — egészít ki, ezzel szemléltetve LG SIGNATURE termékekben rejlő szinte korlátlan technológiai és dizájnlehetőségeket. A kaleidoszkóp egyedi motívumai és az LG SIGNATURE termékcsalád formavilága között a tökéletes geometria az összekötő kapocs, amely a márka által képviselt minőséget és futurisztikus modernitást jellemzi.

 

„A luxus számomra egy minden mesterkéltségtől mentes, letisztult környezet, melyben az emberek szabadon lélegezhetnek, pihenhetnek, ízlelhetnek és szerethetnek” — mondta Massimiliano Fuksas. „Az LG SIGNATURE termékek pontosan ezt testesítik meg, és ezért vagyok igazán büszke az LG-vel való együttműködésünkre a 2019-es IFA-n. Az LG SIGNATURE művészet és technológia kölcsönös viszonyának a lehető legtisztább formája, amely meghatározza az otthonokban a luxus fogalmát.”

 

 

„Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk ezt az egyedi alkotást, amely a világ legismertebb építészpárosainak egyike nyelvén ragadja meg az LG SIGNATURE márka lényegét” — mondta Brian Na, az LG Europe elnöke és az LG Electronics alelnöke. „Az Infinity az IFA látogatói számára is izgalmas módon hangsúlyozza ki termékeink kompromisszumok nélküli esztétikáját és élvonalbeli technológiáját.”

 

A 2019-es IFA látogatói szeptember 6. és 11. között személyesen is megtekinthetik az LG SIGNATURE termékcsalád tagjait — az OLED TV R és OLED TV W készülékeket, a hagyományos és alulfagyasztós hűtőszekrényeket, a borhűtőt, a TWINWash mosógépet, a légtisztítót és a légkondicionálót — felvonultató Infinity című kiállítást az LG standján, a Messe Berlin 18-as csarnokában. Az LG aktivitásait a közösségi médiában a #LGIFA2019 hashtag alatt követhetik az érdeklődők.

Kulcsszavak: IFA 2019 LG Electronics LG

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05